garfiellde? co to...

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

garfiellde? co to...

Příspěvek od micron »

že ty se dáváš k fiatům? nebo co to, že jedna z nejkrásnějších celic je najednou z čista jasna 4sale :?: tady je někdo nevěrnej...no teda, no teda tytyty :choon:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: garfiellde? co to...

Příspěvek od garfielld »

micron píše:že ty se dáváš k fiatům? nebo co to, že jedna z nejkrásnějších celic je najednou z čista jasna 4sale :?: tady je někdo nevěrnej...no teda, no teda tytyty :choon:
ale tak to vůbec neni :) jen se něco stalo, tak holt musim prodat... :(
btw díky za pochvalu, ale ještě má svoje mouchy co potřebujou dořešit
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

že by si přišel o řidičák? včera koukám na cars.cz a hle ta čelda mi je nějak povědomá - no jistě ta je garfielldova :cry: :cry: :cry:
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

mám stejný pocit, prodat klenota.....................:( ale co je to za povidání stím fiatem??? to by jsi snad neudělal??? flus hnus :evil:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Fiala »

já to projistotu objevil přes sauto a taky jsem byl překvapen :shock: !!! Ale určitě proto máš vážný důvod :cry: Ale jestli je příčina Fiat, tak :twisted:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

fiat

Příspěvek od micron »

Garfielld> to mě fakt mrzí člověče... už se v tom nebudu vrtat... každopádně přeju úspěšnej a rychlej prodej :wink: myslim že by mohla jít s cenou i vejš...je cool! ono je někdy totiž výhodnější prodávat za víc než za míň... co je moc levný je podezřelý určitým lidem... to se ale netýká přímo tohoto vozu, to píšu tak všeobecně.
ps: pořád je co dělat... mam pocit už přes 6 let, že nikdy si asi neřeknu... teď už nemam co dělat, je hotová :-) vždycky si vymyslí ona, nebo já další a další serepetičky... je to takový náročnější domácí zvířátko.

martin.mates> jak sem byl u garfiellda na návštěvě, tušim v říjnu-listopadu, tak musim na garfiellda prásknout, že má blízkou milenku... F. coupe, tedy myslim, že je jeho bráchy... a moooc ho vychvaloval 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

mno cena.. nevim nevim, upřímě mi příde i docela vysoká, ale tak zatim to zkoušim :)
Jinak ten Fiat.. mno... ehmm... když... to... no.. :whaasup: řikal někdo něco ?:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

mno taxem se rozhodl že už to řeknu, někteří už to stejně ví :)
Celdu prodávám z prostého důvodu, musí uvolnit místo svojí sestřičce GT4 od Farocka :) ani nevim proč sem to udělal, ale nejspíš kvůli tý žlutý barve, žlutou prostě miluju, btw ne že bych netoužil i po tom výkonu a 4x4 :)
Obrázek
že jim to sluší :)
Obrázek
jedinou změnu co jsem na ní udělal, a víc jich asi neplánuju bylo že sem vyměnil zadní světla za faceliftový :)
Obrázek
Naposledy upravil(a) garfielld dne ned 20.01.2008, 10:39, celkem upraveno 3 x.
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Uz je to venku, uz je to venku... :banana:
a ja jsem to vedel :lol:
Celica 1,6STi
Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Me bylo nejaky divny, ze mas ted v popisu my toyota is fantastic :shock: a jeste k tomu zlute, sem jen vzpominal, kdo to v podpisu jeste mel...
Gratuluji, jak jsem ji videl na netu, tak jsem taky premyslel kde bych sehnal money... :wink: tise zavidim :)
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

pěkná moc, mysim příjemná změna, co? Ať ti dobře slóží a spóstu zábavy s novó Celicó vinšuju!
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No tak já čekal kdo na to příjde :D no škoda ale že vám to vrtalo hlavoou proč prodává co!!!!!! :D :D :D
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

Uff už sem se lek že by se Toyofetyšista zamiloval do fiata :oops: naštěstí to je jen o krásnější a silnější toyo krasavici :lol: ufff :shock:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

UFF doufal sem ze to co nejdriv reknes sam 8) a ja si nebudu muset davat bacha abych neco nevykecal... A hlavne si me aspon zprijemnil cestu dom tou fotkou vcera :lol:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

celica 4ever!

Příspěvek od micron »

garfielld> no paráda čeče, už sem si myslel chvíli, že si se dostal do svízelný finanční situace, a on si takhle upgradnul :lol: good. Kam šel ten červenej pomeranč? bude majitel taky na foru? Sem netušil, že máš úlet na žlutou... podle mě by týhle 4x4 slušela víc teda ta červeno-orange perleť, koukám že máš víc oblíbených barev... to já mam úlet jen na modrou a to se nikdy nezmění, tim sem si jistej. Každopádně gratuluju, ještě by mě zajímalo kam přesedlal Farock.
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“