S.O.S.

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
verupupan
Člen Týmu
Příspěvky: 8
Registrován: pát 04.01.2008, 18:45
Bydliště: liberec

S.O.S.

Příspěvek od verupupan »

Ahoj kluci,mám veliký problém.Koupila jsem si Mr2 1991 v Německu.Na technický v ČR mi napsaly závadu,že není v techničáku uvedená spotřeba a na Magistátu mi to kůli tomu nechtěj přihlásit.V Pražský Toyotě nemaj žádné záznamy o tomto autě.Tak nevim co mám dělat,abych jí konečně přihlásila.Mám z toho už hlavu v pejru.Stojí mi doma a nemohu jezdit.Pomůže mi někdo? Jsem z Liberce.
Uživatelský avatar
Beaver
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2731
Registrován: úte 29.06.2004, 09:23
Bydliště: Brno-venkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Nekdo z mistnich majitelu MR2 by urcite mohl okopirovat dotycnou cast TP, otazka je, jestli to tem blbounum bude stacit. Chybejici udaj o spotrebe je fakt zavada jako hrom... nakopal bych je do riti.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
marcelus
Věčnej rejpal
Příspěvky: 1037
Registrován: pon 20.02.2006, 18:31

Příspěvek od marcelus »

já už tam mám trošku jinej motor-ale je tady dost lidí co maj 156ti koňovou verzi, tak si taky myslim že by mělo stačit když ti někdo vofotí techničák-pro jistotu celej, aby se dalo zdokladovat že to je přesně vod toho samýho typu auta.nebo koupit na ebayi oficiální prospekt vod toyoty, kde by ta spotřeba měla bejt udávaná taky.Mě zas tenkrát dali na první technický závadu typu C-ty nejhorší závady kvůli ruční brzdě, přitom spoustě známejch pouze řekli že jim nefunguje ruční brzda a technickou jim dali
Odpovědět

Zpět na „MR2“