vrzání, manuál

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
dag1972
Člen Týmu

vrzání, manuál

Příspěvek od dag1972 »

Zdravím všechny příznivce vozů Toyota. Po prodeji vozu zn. Škoda Fabia tdi, kterou nám málem dvakrát ukradli, jsem přivezl z říše Avensise 1.8 ( 12/98 ), motor 7ae. Je po starém pánovi, najeto poctivých 70 tis. Zeptám se ohledně manuálu v češtině na toto auto a ještě poprosím o radu. Auto má jednu nepříjemnou vadu. Po projetí větší nerovnosti docela fest zavrže zadek auta ( tlumiče, náprava ???? ). Když vylezu ven a zmáčknu auto kufrem dolu, tak je ticho. Nerad bych koupil zadní tlumiče za bůra a potom nezjistil, že bylo akorát potřeba něco pořádně promazat. Díky moc !
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

http://www.motortv.cz/index.php?wt=auto ... lonu-cs-37

Že by tyčky na zadní nápravě :? Jak píšeš tak by to mohlo být ono. Koukni na ten bazar v odkazu. Vyber TOY a pak Avíka :wink:
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
imperator
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: vrzání, manuál

Příspěvek od imperator »

dag1972 píše:Zdravím všechny příznivce vozů Toyota. Po prodeji vozu zn. Škoda Fabia tdi, kterou nám málem dvakrát ukradli, jsem přivezl z říše Avensise 1.8 ( 12/98 ), motor 7ae. Je po starém pánovi, najeto poctivých 70 tis. Zeptám se ohledně manuálu v češtině na toto auto a ještě poprosím o radu. Auto má jednu nepříjemnou vadu. Po projetí větší nerovnosti docela fest zavrže zadek auta ( tlumiče, náprava ???? ). Když vylezu ven a zmáčknu auto kufrem dolu, tak je ticho. Nerad bych koupil zadní tlumiče za bůra a potom nezjistil, že bylo akorát potřeba něco pořádně promazat. Díky moc !
Čoveče mě to dělá to samý. Respektive to musí být hodně velká nerovnost..např. příčné prahy. Při běžné jízdě to nedělá. Takže to asi řešit nebudu.
Avensis Combi 1.6 81kW r.v. 98, zelená barva zvenku i zevnitř :-)
Obrázek
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

taky s těma tyčkama to budou i gumy stabilizátoru, jedu s tim na výměnu hned v lednu :roll:
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Avensis“