Tak ti to aspoň nebude reznoutwmousew píše:Tak vodu tam díky bohu nemám... Ale vezl jsem kamarádo olej z místa A do místa B a než jsem ho dovezl tak se v tom kufru vylil... Ten vůl to blbě zavřel.. Takže kluci věřím že ta voda vás sere ale věřte mi že olej se o hodně horší
A to máš vidět co udělá nafta.Měl jsem ji v kufru vylitou celou dvacku.Smradu ještě za púl roku.wmousew píše:Tak vodu tam díky bohu nemám... Ale vezl jsem kamarádo olej z místa A do místa B a než jsem ho dovezl tak se v tom kufru vylil... Ten vůl to blbě zavřel.. Takže kluci věřím že ta voda vás sere ale věřte mi že olej se o hodně horší
Tak to tě fakt lituju.. Mě ten olej bohatě stačilIvan.66 píše:A to máš vidět co udělá nafta.Měl jsem ji v kufru vylitou celou dvacku.Smradu ještě za púl roku.wmousew píše:Tak vodu tam díky bohu nemám... Ale vezl jsem kamarádo olej z místa A do místa B a než jsem ho dovezl tak se v tom kufru vylil... Ten vůl to blbě zavřel.. Takže kluci věřím že ta voda vás sere ale věřte mi že olej se o hodně horší
olstrane píše:Tak ti to aspoň nebude reznoutwmousew píše:Tak vodu tam díky bohu nemám... Ale vezl jsem kamarádo olej z místa A do místa B a než jsem ho dovezl tak se v tom kufru vylil... Ten vůl to blbě zavřel.. Takže kluci věřím že ta voda vás sere ale věřte mi že olej se o hodně horší, když to máš pěkně nakonzervovaný, jako nám co tam máme jezírko. Nejlepší je na to ta díra u rezervy, mám to otevřený a když se něco objeví jde to hned pryč.