E10-Akvarko v kufru

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

E10-Akvarko v kufru

Příspěvek od MiTMaN »

Tak.vycistil sem garaz a corollka konecne muze bejt poradne zazimovana.. jenze.. mam problem..vim ze se to tu uz resilo..ale k veci.. vyndavam podlahu kufru a co to.. u pravého zadního kola mi vyroslo nak akvarko.. ale asi bez rybicek.. proste jen mrte vody :( nevite kudy se to tam dostalo? budu delat kompletni opravu atd na aute. .tak abych nasel i pricinu tohohle :)
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Čoveče je to asi fakt slabost Toyot.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

Tak vodu tam díky bohu nemám... Ale vezl jsem kamarádo olej z místa A do místa B a než jsem ho dovezl tak se v tom kufru vylil... Ten vůl to blbě zavřel.. Takže kluci věřím že ta voda vás sere ale věřte mi že olej se o hodně horší :lol:
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Co jsem se koukal, tak tam zadnou vodu nastesti nemam, ale uz je to dele co jsem se koukal a ted pres zimu uz ji tam treba mam...musim to radsi zkontrolovat!!! :wink:
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

wmousew píše:Tak vodu tam díky bohu nemám... Ale vezl jsem kamarádo olej z místa A do místa B a než jsem ho dovezl tak se v tom kufru vylil... Ten vůl to blbě zavřel.. Takže kluci věřím že ta voda vás sere ale věřte mi že olej se o hodně horší :lol:
Tak ti to aspoň nebude reznout :lol:, když to máš pěkně nakonzervovaný, jako nám co tam máme jezírko. Nejlepší je na to ta díra u rezervy, mám to otevřený a když se něco objeví jde to hned pryč.
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
Ivan.66
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.66 »

wmousew píše:Tak vodu tam díky bohu nemám... Ale vezl jsem kamarádo olej z místa A do místa B a než jsem ho dovezl tak se v tom kufru vylil... Ten vůl to blbě zavřel.. Takže kluci věřím že ta voda vás sere ale věřte mi že olej se o hodně horší :lol:
A to máš vidět co udělá nafta.Měl jsem ji v kufru vylitou celou dvacku.Smradu ještě za púl roku.
Rav4, 2,0VVti, 110 kW, LPG, automat r.v. 02,
Mitsubishi Colt 1,3, 70kW, Cleartec, r.v. 10
ex Corolla E 11, 1,4. 63kW- r.v. 98
ex Mitsubishi Colt, 1,3, r.v. 89
ex Corolla E12, 2,0 D4d,66kW.combi r.v.03
ex Corolla E9,1,8Dxl 49kW,r.v.90
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

Ivan.66 píše:
A to máš vidět co udělá nafta.Měl jsem ji v kufru vylitou celou dvacku.Smradu ještě za púl roku.
Tak to tě fakt lituju.. Mě ten olej bohatě stačil :D
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
enikybeniky
Řidič

Příspěvek od enikybeniky »

A co teprve přepálenej olej z friťáku, to bylo aroma - dlóóóuho se to drželo, i když jsem koberce z kufru vypral... Ale to nebyla naštěstí Toyotka. :D
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

olstrane píše:
Tak ti to aspoň nebude reznout :lol:, když to máš pěkně nakonzervovaný, jako nám co tam máme jezírko. Nejlepší je na to ta díra u rezervy, mám to otevřený a když se něco objeví jde to hned pryč.

:mrgreen: Takovej průtokáč :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Zase takový vodopády tam nemám :lol: ale když je trochu větší deštivo tak je to jasný. Udělal jsem jen cestu vodě jinak by si jí voda sama udělala. :cry:
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“