Levé dveře na MR2 1986

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
MaxiObr
Člen Týmu

Levé dveře na MR2 1986

Příspěvek od MaxiObr »

Zdarek všem MR 2 maniakům, mám prosbu potřeboval bych levé dveře na kus z roku 1986..ty moje jsou nabourané a oprava bude pravděpodobně dražší než než kdybych sehnal naky úplně jiný..kdyby ste o něčem věděli tak prosím dejte vědět. Díky
Fandisek
Člen Týmu

Re: Levé dveře na MR2 1986

Příspěvek od Fandisek »

MaxiObr píše:Zdarek všem MR 2 maniakům, mám prosbu potřeboval bych levé dveře na kus z roku 1986..ty moje jsou nabourané a oprava bude pravděpodobně dražší než než kdybych sehnal naky úplně jiný..kdyby ste o něčem věděli tak prosím dejte vědět. Díky
ahoj,měl bych dveře co schaníš,tel: 607/96 88 01 ale napiš jen sms,spadnul mi telefon do kyble s vodou a mam KO mikrofon :) jsem jinak z Mladý Boleslavi :wink:
MaxiObr
Člen Týmu

dvere

Příspěvek od MaxiObr »

Ok ozvu se hned jak to bude mozny,jsem z Pardubic takze do Bolky to je kousek..diky moc za odpoved. Jinak me pekne nasral rozhodci jak Bolku zariz rozhodci proti Villarealu..naprosto regulerni gol..no nic dost o fotbale..za kolik myslis ze bys ty dvere dal?
Fandisek
Člen Týmu

Příspěvek od Fandisek »

hele vubec netušim jak a skym Bolka hrala,je to jenom banda gaju co běhá po hřišti,mě zajímaj jen sporty kde voní spálená gumy a benzín :D Co jseš ochotnej za ty dveře dát? daš 1800,-?
MaxiObr
Člen Týmu

Příspěvek od MaxiObr »

Hele myslis ze bys mi mohl poslat naky fotky tech dveri..magnusrosen@email.cz..kdyz budou pekny urcite se domluvime..dekuju
K tomu sportu..samozrejme ze motorsport je cislo 1 ale obcas je fajn provetrat si hlavu nekde na hristi..nebo vlastne staci, Mr2 targa 8)
MaxiObr
Člen Týmu

Příspěvek od MaxiObr »

Sorry ze jsem se dlouho neozval..byl jsem zaneprazdnen. Na tech dverich co si mi poslal by bylo asi vic prace nez na tech co mam, takze z toho asi nic nebude..Ale diky ze ses ozval.
Odpovědět

Zpět na „MR2“