yaris a xenóny
yaris a xenóny
už dva dni mám nové svetlá (xenónové) a chcem sa o svoju radosť podeliť, ale stále sa mi nedarí sem vložiť obrázky ako to svieti. Svieti to super! jazdievam aj na meďaku kde sú bixenony a teraz na yariskovi a svieti to porovnatelne. Samozrejme len tlmené.
to ja som si dal radšej urobiť-na elektriku sa necítim. ja mam len xenony-a ked dam dialkove tak ako keby "slabšie svietili" lebo porovnávam s xenonmi. ale fakt omnoho sa lepsie ide, vecer viac vidim. tak som mohol bixenony ale toto mi staci.som spokojny. mas tam automaticku reguláciu vysky svetiel?
Zdravicko, prave na tohle se chystam taky. U nas jsem nasel v praze firmu kde se tento kit prodava kolem 3500 za bixenony.
Jak obtizna je montaz, budu to ted davat do saabu a pak casem az pujde do sveta tak se budou prendavat do yarisky.
Zvazoval jsem ktere zvolit, vsichni doporucuji 4300K, videl jsem par fotek a ty 8000K sviti krasne modre ale uz je hure videt oproti tem 4300, rikal jsem si zvolit stredni cestu bud 5000 ci 6000K.
Jak obtizna je montaz, budu to ted davat do saabu a pak casem az pujde do sveta tak se budou prendavat do yarisky.
Zvazoval jsem ktere zvolit, vsichni doporucuji 4300K, videl jsem par fotek a ty 8000K sviti krasne modre ale uz je hure videt oproti tem 4300, rikal jsem si zvolit stredni cestu bud 5000 ci 6000K.
Yariska 1,0 Blue - 51 kW - sportovni vzduchovy filtr - sportovni a kozeny packet - LED parkovacky - H4 65W Blue - 185/60 R14 Hankook K416- 175/65 R14 Goodyear UG6 -
nemyslim si,ze je horsie vidiet pri 8000k,kamosi maju 4300k aj 6000k,skor ide len o sfarbenie svetla,sila je rovnaka,povedal by som...
tak cenu mas ozaj dobru
montaz je dost jednoducha podla mna,vybojky vymenis za ziarovky,najdes miesta pre tie startre,zapojis par kablov,nic zlozite... netreba nic pajkovat,strihat atd...
tak cenu mas ozaj dobru

montaz je dost jednoducha podla mna,vybojky vymenis za ziarovky,najdes miesta pre tie startre,zapojis par kablov,nic zlozite... netreba nic pajkovat,strihat atd...
No ono je nejak doporucovani nebo teda spis ze zkusenosti lidi ze 4300 je vyborna na mlhu, dest aj. Cim je to do modra tak to jako by straci. Je jasny z intenzita je stejna, jen vlnova delka jina. Osobne se mi taky libi spis ta 8000 ... fakt netusim kterou vzit, rekl jsem si ze by s emohlo zaitm zkuist 5000 takovy stred.
Docela zajimavy porovnani ty teploty svetla je tady:

No s tou montazi uvidime, taky si mylsim ze to bude ok. Budu tu kupovat do 2 aut tak si s tim asi pekne pohraju, teda odstrojovat to cely se mi ale nechce
Docela zajimavy porovnani ty teploty svetla je tady:

No s tou montazi uvidime, taky si mylsim ze to bude ok. Budu tu kupovat do 2 aut tak si s tim asi pekne pohraju, teda odstrojovat to cely se mi ale nechce

Yariska 1,0 Blue - 51 kW - sportovni vzduchovy filtr - sportovni a kozeny packet - LED parkovacky - H4 65W Blue - 185/60 R14 Hankook K416- 175/65 R14 Goodyear UG6 -
Mám 6000k a je to paráda. Nad 6000 to už ztrácí a 4300 je moc dožluta. S klukama to máme vyzkoušené a je to takový rozumný kompromis.
Jinak můžu doporučit tohle.
http://xenony.ic.cz/
Já mám H1 protože mám ty Sonar-y
Jinak můžu doporučit tohle.

http://xenony.ic.cz/
Já mám H1 protože mám ty Sonar-y
No prave nerad bych zluty, takze automaticky 4300 skrta, puvodne jsem myslel ze koupim 5000 ale asi se teda necham prekecat na ty vyssi. Budu kupovat H1 do jednoho auta a pak ty H4 do druheho, yariska jeste musi pockat.
Ty 8000 uz se mi fakt zdaji moc.
Jinak pro srovnani s klasickyma zarovkama je tento kit fakt takova zmena ve svetlu v otm ze clovek vidi vic? Nekdy mam pocit za horsich svetelnych podminek z evidim fakt uplny prd.
Ty 8000 uz se mi fakt zdaji moc.
Jinak pro srovnani s klasickyma zarovkama je tento kit fakt takova zmena ve svetlu v otm ze clovek vidi vic? Nekdy mam pocit za horsich svetelnych podminek z evidim fakt uplny prd.
No nastesti nejezdim tak daleko ze kdyby klekla tak ze bych bych byl v haji. No pripadne se to vzdycky na nahradit obyc zarovkou. Co jsem koukal tak nova stoji koelm 1400 takze to se mi zda taky v pohode.
No tak urcite pujdu do tech 6000K, v pondeli si pro ne zabehnu, zatim namontuji do druheho saaba 9000 tam to sviti uplne silene, tak jsem zvedavej jak ta zmena bude moc znat.
Poslu nejaky to foto
No tak urcite pujdu do tech 6000K, v pondeli si pro ne zabehnu, zatim namontuji do druheho saaba 9000 tam to sviti uplne silene, tak jsem zvedavej jak ta zmena bude moc znat.
Poslu nejaky to foto

Zdravim
Mam xenonove vybojky cca rok, jsou to 6000K s moznosti prepinani na dalkove. Kupoval jsem to na www.xenony-cz.cz cenove to bylo do 7000t vcetne postovneho. Nabizeji i nahradni zarovky.
Kvalita sviceni je o poznani lepsi, jediny problem mam ze pokud jedu a svitim dlouho tak se stane ze pri rozsviceni na dalkove a pak prepnuti na potkavaci dalkove sviti dal, musim nekolik krat problikat a pak to ide.
Montaz jsem delal v Toyote, nejsem takovy kutil jak Ičo, trvalo jim to 30m a platil jsem 500Kc
Problem na cestach nemam akorad kdyz to porovnam s origanal xenonama tak je to nesrovnatelne (original je original).
Mam xenonove vybojky cca rok, jsou to 6000K s moznosti prepinani na dalkove. Kupoval jsem to na www.xenony-cz.cz cenove to bylo do 7000t vcetne postovneho. Nabizeji i nahradni zarovky.
Kvalita sviceni je o poznani lepsi, jediny problem mam ze pokud jedu a svitim dlouho tak se stane ze pri rozsviceni na dalkove a pak prepnuti na potkavaci dalkove sviti dal, musim nekolik krat problikat a pak to ide.
Montaz jsem delal v Toyote, nejsem takovy kutil jak Ičo, trvalo jim to 30m a platil jsem 500Kc
Problem na cestach nemam akorad kdyz to porovnam s origanal xenonama tak je to nesrovnatelne (original je original).