loketní opěrka
-
- Člen Týmu
loketní opěrka
Máte někdo zkušenosti s dodatečně instalovanou loketní opěrkou ?
Na webu jsem nějakou našel,ale když jsem viděl ty šrouby k balení.....no nevím.Originál toyota určitě existuje,ale to zase bude "palba".Také se
obávám možného viklání,skřípání,vrzání a dalších možných projevů.
Na webu jsem nějakou našel,ale když jsem viděl ty šrouby k balení.....no nevím.Originál toyota určitě existuje,ale to zase bude "palba".Také se
obávám možného viklání,skřípání,vrzání a dalších možných projevů.
koupil jsem před rokem loketní opěrku na netu z gumáren Zubří na Yaris Blue,r.v. 2005 Opěrka je sklápěcí což je velice praktické kvůli ruční brzdě při rozjíždění do kopce nebo pro jízdu po městě. Opěrka stála 1250.,-Kč ˇ+ 90 poštovné, byla tu do 5ti dnů a jsem s ní moc spokojen. www guzu.cz zdravím všechny majitele Yarisů,
http://www.guzu.cz/produkty/automobil/o ... erky20.htm

Nevim, ale 1250kc je docela dost... Nemel bys pls foto jak to vypada v aute?

Nevim, ale 1250kc je docela dost... Nemel bys pls foto jak to vypada v aute?
-
- Člen Týmu
loketní opěrka
Díky za Vaše typy,objednal jsem opěrku z Gumáren Zubří ( až po konzultaci s podnikovou rodejnou,na webu mají opěrku na Yarise I - do 2005),tak uvidíme.
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
opěrka nainstalována !
Loketní opěrka z Gumáren Zubří dorazila bez úhony,instalace proběhla snadno (doporučuji čtyři ruce - plast tunelu a opěrky po sobě klouže nebo podložit kouskem kůže,přitlačit a našroubovat - sada obsahuje krytky pro překrytí hlav šroubků).Opěrka je praktická,vypadá dobře,sklopná s úložným prostorem,který je vyplněný nějakým potahovým materiálem (pozor lze si vybrat dle interiéru černý nebo šedý plast).Prostě 100% spokojenost.
-
- Člen Týmu
loketní opěrka pro yaris II (nový)
můj příspěvek v této rubrice (před Vaším dotazem) popisuje právě opěrku u yarise II (nového)
Mam tu opierku co uviedol TOm asi 5 rokov, je celkom v pohode a velmi mi ulahcila problem s vysiacou rukou. Hlavne pomoze pri dlhsej jazde.
Jedine vyhrady mam na odklapaci priecinok, po case sadnu skrutky z dovodu deformacie plastovych podloziek a pri otvarani priecinka sa zdvihne cela opierka. Da sa to lahko dosiahnut dotiahnutim matic a natretim zapadky na priecinku vazelinou.
Jedine vyhrady mam na odklapaci priecinok, po case sadnu skrutky z dovodu deformacie plastovych podloziek a pri otvarani priecinka sa zdvihne cela opierka. Da sa to lahko dosiahnut dotiahnutim matic a natretim zapadky na priecinku vazelinou.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
-
- Člen Týmu
Je to normálne. Ja som vymenil plastové cvoky (2 ks. pod predným držiakom nápojov), celý panel som z vnútra oblepil Dynamatom (pri radení je menej počuť hluk od mechanizmu riadiacej páky a panel je ťažší) a dotiahol som poriadne skrutku, čo je pod koberčekom na zadnom držiaku nápojov. Stredový panel je z dosť makkého plastu, mne sa po čase samorezky uvolňovali, až sa strhal závit. Ak ti môžem odporučiť, tak pozdľž dosadacej plochy opierky s panelom, nalep obojstranne lepiacu pásku, ked som dotiahol skrutky, tak sa to pekne prilepilo a mám pokoj.gremlinska píše:Tak mi opěrka dorazila a je namohtovaná, ale tím jak jsem ji tam dala, tak se mi hýbe celý dolní panel (tam kd eje ručka atd...) Je to normální?
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
-
- Člen Týmu
foto loketní opěrka YARIS II
foto loketní opěrka YARIS II viz profil,osobní galerie
Naposledy upravil(a) Roman Grepl ing. dne čtv 08.11.2007, 10:55, celkem upraveno 1 x.