Ještě pořád tomu nemůžu uvěřit!:D
- Praetorian
 - Řidič

Ještě pořád tomu nemůžu uvěřit!:D
Nicméně je to tak! Již před lety, kdy jsem ji spatřil prvně, mne přimrazila a nepustila mne driv než jsem se s ní pocicmal alespoň pohledem! Když jsem ji tam tak pozoroval a ona mi svými smyslnými křivkami dávala jasně najevo, že jen ona je ta pravá nemohl jsem odolat a celou tu dobu až do teď  jsem ji nosil ve svém srdci!!... Jmenuje se Celicka...celým jménem Celicka GTová...narodila se v roce 1994...takze musim jeste nejaky ten patek pockat protoze se v ni skryva neobycejna smyslnost snoubici se s prijemnym temperamentem ktery mne unasi nekam do nadherne rise snu ale zaroven by mohl pohrbit nas vstah... Ted zrovna ji zlobi zazivani takze pokud by nekdo z vas vedel a poradil mi zda je dobre zkusit pouzit katalyzator(nebude vice ci mene papkat?-dosud ho totiz nemela..
  Ještě se také vyskytuje cukani pri rozjizdeni-na jednicku a jeti na dvojku. Da se to ale podchytit plynem...muze to byt tim ze neni ten katak? Muze trpet lambda sonda bez kataku? Diky za radu! Jdu se kochat! 

Čelda 98'' GT (SS)

Když odstraníš kat tak máš akorát vyšší emise a možná se ti o něco málo zvedne spotřeba jinak to nemá na nic vliv.
A to cukání může být spousta věcí, ale jak tady říká ja_ma napřed bych rozhodně vyměnil kabely ke svíčkám, k cívce a určitě svíčky. Svíčky tam dej jen ty co sou předepsaný, což sou předpokládám iridiový

A to cukání může být spousta věcí, ale jak tady říká ja_ma napřed bych rozhodně vyměnil kabely ke svíčkám, k cívce a určitě svíčky. Svíčky tam dej jen ty co sou předepsaný, což sou předpokládám iridiový
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm

Já teď měl docela zajímavou chybičku -  taky cukání .A jak k tomu došlo 
 Jednoduše skrz tesnění pod levým ostrikovačem někdy za většího lijáku kapičky pár let museli kapat na výstupy kabelů z víčka rozdělovače a divte se nebo ne vytvořil se tam takový jemný prach maglajz kterej vešel až do zdírek a odpálil následně kabely k svíčke a začalo to cukat.Takže nové víčko rozdělovače , nové kabely, palec rozdělovače jen  zkontrolován, svíčky byly měněny  takže naštěstí nejsou k výměně a  nyní vše jede  jak má!!!Tím i dík Idahovi za díly/ ty orig. kabely jsou šíleně drahé 
  ale ten zvuk kterej po 3 týdnech po nahození měla a kterej jsem zatím slyšel  jen cez telefon mě potešil/.Doky

Nějaké ty auta doma jsou.