Problem Carina II, 1,6 V, rok. 91

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
goro
Člen Týmu

Problem Carina II, 1,6 V, rok. 91

Příspěvek od goro »

...mam problem pri startovani...raz za 5 az 10 startovani mi proste nechyti...starter pekne pretaca ale nic... casom som prisiel na to, ze ked pretocim motor - niekedy staci ked auto pretlacim cez 5ku - tak pekne chyti ale viac sa mi osvedcilo zastavat v kopceku a startovat na rychlosti ... bol som s tym uz aj u technikov a tvrdia, ze to moze byt aj 1000 chyb, ze ked to budu hladat tak to moze trvat aj 2 dni, a ze si to samozrejme zarataju...pred casom mi technik vymenil jednu sviecku a priblizne od toho casu to aj robi....chcem sa teda spytat ake sviecky idu do mojej Cariny a ci sa s tym niekto uz nestretol... dakujem
goro
Člen Týmu

vymena sviecok

Příspěvek od goro »

...tak som menil vsetky sviecky a nepomohlo...stale mi to proste niekedy nenaskoci...
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

A když ho chvíli točíš na startér tak naskočí? Toyoty maj problém s tim, že palivový čerpadlo spíná až s motorem. Takže pokud je špatný tlakový ventil (neudrží tlak při vypnutém motoru), trvá dýl, než dostaneš palivo do motoru a musíš to podržet na startéru.
Třeba Ford nebo Opel co jsem měl dřív si pěkně natlakuje už na druhou polohu klíčku...
Carina II SK
Člen Týmu

Re: Problem Carina II, 1,6 V, rok. 91

Příspěvek od Carina II SK »

goro píše:...mam problem pri startovani...raz za 5 az 10 startovani mi proste nechyti...starter pekne pretaca ale nic... casom som prisiel na to, ze ked pretocim motor - niekedy staci ked auto pretlacim cez 5ku - tak pekne chyti ale viac sa mi osvedcilo zastavat v kopceku a startovat na rychlosti ... bol som s tym uz aj u technikov a tvrdia, ze to moze byt aj 1000 chyb, ze ked to budu hladat tak to moze trvat aj 2 dni, a ze si to samozrejme zarataju...pred casom mi technik vymenil jednu sviecku a priblizne od toho casu to aj robi....chcem sa teda spytat ake sviecky idu do mojej Cariny a ci sa s tym niekto uz nestretol... dakujem

aky mas motor??? 4A-FE??? ja mam zas problem pri studenom motore proste chyti a zdochne a na druhy treti krat je uz vseko O.K. a rano zase chyti zdochne :?
Carina II r. 91 4A-FE
goro
Člen Týmu

...boli to sviecky

Příspěvek od goro »

...takze boli to sviecky...ked som pisal, ze mi to stale robi asi na druhy den to prestalo a nic ine som s tym neurobil ako vymenil sviecky...huraaaaa...ale teraz mi odisiel vyfuk....nema niekto na predaj?
Odpovědět

Zpět na „Carina“