Problem Carina II, 1,6 V, rok. 91
Problem Carina II, 1,6 V, rok. 91
...mam problem pri startovani...raz za 5 az 10 startovani mi proste nechyti...starter pekne pretaca ale nic... casom som prisiel na to, ze ked pretocim motor - niekedy staci ked auto pretlacim cez 5ku - tak pekne chyti ale viac sa mi osvedcilo zastavat v kopceku a startovat na rychlosti ... bol som s tym uz aj u technikov a tvrdia, ze to moze byt aj 1000 chyb, ze ked to budu hladat tak to moze trvat aj 2 dni, a ze si to samozrejme zarataju...pred casom mi technik vymenil jednu sviecku a priblizne od toho casu to aj robi....chcem sa teda spytat ake sviecky idu do mojej Cariny a ci sa s tym niekto uz nestretol... dakujem
vymena sviecok
...tak som menil vsetky sviecky a nepomohlo...stale mi to proste niekedy nenaskoci...
A když ho chvíli točíš na startér tak naskočí? Toyoty maj problém s tim, že palivový čerpadlo spíná až s motorem. Takže pokud je špatný tlakový ventil (neudrží tlak při vypnutém motoru), trvá dýl, než dostaneš palivo do motoru a musíš to podržet na startéru.
Třeba Ford nebo Opel co jsem měl dřív si pěkně natlakuje už na druhou polohu klíčku...
Třeba Ford nebo Opel co jsem měl dřív si pěkně natlakuje už na druhou polohu klíčku...
-
- Člen Týmu
Re: Problem Carina II, 1,6 V, rok. 91
goro píše:...mam problem pri startovani...raz za 5 az 10 startovani mi proste nechyti...starter pekne pretaca ale nic... casom som prisiel na to, ze ked pretocim motor - niekedy staci ked auto pretlacim cez 5ku - tak pekne chyti ale viac sa mi osvedcilo zastavat v kopceku a startovat na rychlosti ... bol som s tym uz aj u technikov a tvrdia, ze to moze byt aj 1000 chyb, ze ked to budu hladat tak to moze trvat aj 2 dni, a ze si to samozrejme zarataju...pred casom mi technik vymenil jednu sviecku a priblizne od toho casu to aj robi....chcem sa teda spytat ake sviecky idu do mojej Cariny a ci sa s tym niekto uz nestretol... dakujem
aky mas motor??? 4A-FE??? ja mam zas problem pri studenom motore proste chyti a zdochne a na druhy treti krat je uz vseko O.K. a rano zase chyti zdochne

Carina II r. 91 4A-FE
...boli to sviecky
...takze boli to sviecky...ked som pisal, ze mi to stale robi asi na druhy den to prestalo a nic ine som s tym neurobil ako vymenil sviecky...huraaaaa...ale teraz mi odisiel vyfuk....nema niekto na predaj?