Delal jsem to nekdo, citil jste rozdil u motoru 1,0 ... ja sam to mam udelane u druheho auta kde to zas tak moc citit nebylo 140 koniku
 .
.Dik moc
 .
. . No myslel jsem si ze by alespon rosku mohly jit nahoru Nm ... preci jen pri popojizdeni ci rozjezdu do kopecka to nekdy ma silene prace...
. No myslel jsem si ze by alespon rosku mohly jit nahoru Nm ... preci jen pri popojizdeni ci rozjezdu do kopecka to nekdy ma silene prace... . Ja jsem tam ted narval 185 hankooky tak uvidime.
. Ja jsem tam ted narval 185 hankooky tak uvidime. , ty kola tam prijdou urcite sice jen obyc 14" ale vybrat nejaky zajimavy.
, ty kola tam prijdou urcite sice jen obyc 14" ale vybrat nejaky zajimavy. skus, tu>ivos píše:rád bych vymenil klasicky vzduchovy filtr za sportovni KN, jen ale vlozku, zadny kit primeho sani. Sem se tu dočetl, ale zajímalo by mě kolik ta vložka stojí. Jestli máte představu. Díky za info
 ) byl filtr na svem miste. Uz pri nastartovani byl slyset drobnej rozdil co se zvuku motoru tyce a se zvetsujicima se otackama byl zvuk hezci a hezci (podle me to nej zvucek vydava kolem 4k) i presto je motor celkove tissi a konecne nemusim mit radio tak nahlas
 ) byl filtr na svem miste. Uz pri nastartovani byl slyset drobnej rozdil co se zvuku motoru tyce a se zvetsujicima se otackama byl zvuk hezci a hezci (podle me to nej zvucek vydava kolem 4k) i presto je motor celkove tissi a konecne nemusim mit radio tak nahlas  Samozrejme nesmis cekat ze vymenou pitomiho filtru docilis stejnyho zvuku jako borci s 200 konma pod kapotou a komplet vyfukem od remusu
 Samozrejme nesmis cekat ze vymenou pitomiho filtru docilis stejnyho zvuku jako borci s 200 konma pod kapotou a komplet vyfukem od remusu  Auto uz zkratka nehuci jak vysavac ale priblizuje se zvuku lepsiho auta
 Auto uz zkratka nehuci jak vysavac ale priblizuje se zvuku lepsiho auta  Nejake zvyseni vykonu nebo zlepseni jizdnich vlastnosti se skutecne nekona...nastesti jsem v to ani v nejmensim nedoufal takze zklamany rozhodne nejsem a korunek vubec nelituju. Presto vsechno sem si puvodni papirovej filtr jen tak pro sichr nechal a az pojede Beruska na svoji posledni garancni prohlidku tak ho tam puknu zpet...nymandum ktery nejsou schopny opravit drncici vyfuk nesverim sportovni filtr, jeste by mi ho nakej chytrak vyhodil a vrazil tam misto nej papirak
 Nejake zvyseni vykonu nebo zlepseni jizdnich vlastnosti se skutecne nekona...nastesti jsem v to ani v nejmensim nedoufal takze zklamany rozhodne nejsem a korunek vubec nelituju. Presto vsechno sem si puvodni papirovej filtr jen tak pro sichr nechal a az pojede Beruska na svoji posledni garancni prohlidku tak ho tam puknu zpet...nymandum ktery nejsou schopny opravit drncici vyfuk nesverim sportovni filtr, jeste by mi ho nakej chytrak vyhodil a vrazil tam misto nej papirak