za kolik se jezdí s GT FOUR?
za kolik se jezdí s GT FOUR?
Zdravim všechny,zatim vzdálene uvažuji že bych prodal 6.g 2.0 Gt a koupil si GT FOUR,ale děsí mě tam ta spotřeba,přeci jenom turbo benzin a 4*4 si něco vezme. Jízdní vlastnosti počítám že budou ještě lepší nez u předohrabu. Ale pokud by to žralo při plný palbě někde na okresce nebo na dálnici 40l tak to bych každopádně zavrhl. Testy nikde nemůžu najít na takhle starý auto.
Uvítal bych s tímto autem nějaké zkušenosti,předem moc díky.
-
- Člen Týmu
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
a sakra
to by se celkem do interieru hodila taková páčka...co by pěkně vypínala a zapínala turbo dle nabušenosti peněženky

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: za kolik se jezdí s GT FOUR?
Ahoj, psal jsem na ICQ, pokud bys prodával v horizontu cca půl roku tak bych se s dovolením zapsal na pořadník.celicaGT2 píše:Zdravim všechny,zatim vzdálene uvažuji že bych prodal 6.g 2.0 Gt a koupil si GT FOUR,ale děsí mě tam ta spotřeba,přeci jenom turbo benzin a 4*4 si něco vezme. Jízdní vlastnosti počítám že budou ještě lepší nez u předohrabu. Ale pokud by to žralo při plný palbě někde na okresce nebo na dálnici 40l tak to bych každopádně zavrhl. Testy nikde nemůžu najít na takhle starý auto.

Re: za kolik se jezdí s GT FOUR?
pokial uvazujes o spotrebe tak o tom aute ani neuvazuj..ani nie kvoly spotrebe, ale kvoly prevadzke. A garantujem ti ze pokial niesi samomohvrah a hovori ti nieco slovo pud sebazachovy tak tie jazdne vlastnosti ani nevyuzijes.. potvrdi ti to kazdy koho dano viezol cez pezinsku babu :D som sral v kazdej zatacke.celicaGT2 píše:Zdravim všechny,zatim vzdálene uvažuji že bych prodal 6.g 2.0 Gt a koupil si GT FOUR,ale děsí mě tam ta spotřeba,přeci jenom turbo benzin a 4*4 si něco vezme. Jízdní vlastnosti počítám že budou ještě lepší nez u předohrabu. Ale pokud by to žralo při plný palbě někde na okresce nebo na dálnici 40l tak to bych každopádně zavrhl. Testy nikde nemůžu najít na takhle starý auto.
Celica All-trac
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: a sakra
Ta packa tam uz je a jmenuje se "plynovy pedal"micron píše:to by se celkem do interieru hodila taková páčka...co by pěkně vypínala a zapínala turbo dle nabušenosti peněženky![]()
![]()

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to ste mě teda nenadchnuli chlapi počítal sem tak kolem 20litrů že to bude papat asi si škrtnu GT4 ze seznamu
nejdřív zkusim jen 2.0 gti

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
-
- Člen Týmu