za kolik se jezdí s GT FOUR?

vše ohledně modelové řady Celica
celicaGT2

za kolik se jezdí s GT FOUR?

Příspěvek od celicaGT2 »

Zdravim všechny,zatim vzdálene uvažuji že bych prodal 6.g 2.0 Gt a koupil si GT FOUR,ale děsí mě tam ta spotřeba,přeci jenom turbo benzin a 4*4 si něco vezme. Jízdní vlastnosti počítám že budou ještě lepší nez u předohrabu. Ale pokud by to žralo při plný palbě někde na okresce nebo na dálnici 40l tak to bych každopádně zavrhl. Testy nikde nemůžu najít na takhle starý auto.
Uvítal bych s tímto autem nějaké zkušenosti,předem moc díky.
DaliborIva
Člen Týmu

Příspěvek od DaliborIva »

Moje skušenost při volné noze 15-20 a při těžké až 50. Ale mam st 185 nevim jak gt-four, asi jeste vic.?!
Celica Turbo 4wd motor 3s-gte st-185
Hi-Ace 2,4d 1998
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

a sakra

Příspěvek od micron »

to by se celkem do interieru hodila taková páčka...co by pěkně vypínala a zapínala turbo dle nabušenosti peněženky :lol: :lol: :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: za kolik se jezdí s GT FOUR?

Příspěvek od Kotass »

celicaGT2 píše:Zdravim všechny,zatim vzdálene uvažuji že bych prodal 6.g 2.0 Gt a koupil si GT FOUR,ale děsí mě tam ta spotřeba,přeci jenom turbo benzin a 4*4 si něco vezme. Jízdní vlastnosti počítám že budou ještě lepší nez u předohrabu. Ale pokud by to žralo při plný palbě někde na okresce nebo na dálnici 40l tak to bych každopádně zavrhl. Testy nikde nemůžu najít na takhle starý auto.
Ahoj, psal jsem na ICQ, pokud bys prodával v horizontu cca půl roku tak bych se s dovolením zapsal na pořadník. 8)
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

DaliborIva píše:Moje skušenost při volné noze 15-20 a při těžké až 50. Ale mam st 185 nevim jak gt-four, asi jeste vic.?!
No, tak to musis asi porat pekne tocit...Neni problem se s ST185 drzet na 10l i pri svizne jizde...nekde jsem cetl, ze u ST205 (GT-Four) je to jen o malo vice...
mison
Manager Týmu

Re: za kolik se jezdí s GT FOUR?

Příspěvek od mison »

celicaGT2 píše:Zdravim všechny,zatim vzdálene uvažuji že bych prodal 6.g 2.0 Gt a koupil si GT FOUR,ale děsí mě tam ta spotřeba,přeci jenom turbo benzin a 4*4 si něco vezme. Jízdní vlastnosti počítám že budou ještě lepší nez u předohrabu. Ale pokud by to žralo při plný palbě někde na okresce nebo na dálnici 40l tak to bych každopádně zavrhl. Testy nikde nemůžu najít na takhle starý auto.
pokial uvazujes o spotrebe tak o tom aute ani neuvazuj..ani nie kvoly spotrebe, ale kvoly prevadzke. A garantujem ti ze pokial niesi samomohvrah a hovori ti nieco slovo pud sebazachovy tak tie jazdne vlastnosti ani nevyuzijes.. potvrdi ti to kazdy koho dano viezol cez pezinsku babu :D som sral v kazdej zatacke.
Celica All-trac
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

2.0gt st182 umi pri plnym plynu 20-25litru takze u turbiny to min rozhodne nebude :D
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: a sakra

Příspěvek od Beaver »

micron píše:to by se celkem do interieru hodila taková páčka...co by pěkně vypínala a zapínala turbo dle nabušenosti peněženky :lol: :lol: :lol:
Ta packa tam uz je a jmenuje se "plynovy pedal" :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

No tak pokud to nekomu zere 50litru, tak tam asi nema neco v poradku! a myslim ze 20litru taky nejde dosahnout jizdou po okrsku, nebo meste.. Nereknu treba na okruhu, kde to tocis porad do omezovace...
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

to ste mě teda nenadchnuli chlapi počítal sem tak kolem 20litrů že to bude papat asi si škrtnu GT4 ze seznamu :cry: nejdřív zkusim jen 2.0 gti
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
DaliborIva
Člen Týmu

Příspěvek od DaliborIva »

No je pravda že ten muj motor neni zrovna ve 100% stavu uz se chystam na rekonstrukci autička. Zatim dodělavam napul udělane brzdy a taky se mi zda že mi to tak lechce tlači vodu, žere olej atd. takže go motoru. Asi se prohnu.?!
Celica Turbo 4wd motor 3s-gte st-185
Hi-Ace 2,4d 1998
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ja som mal spotrebu na svojom cca 12litrov.. a dano vravel ze ked tomu daval tak max mu to zralo 17litorv. bavit sa o okamzitej spotrebe asi nema vyznam.. to si mozes vypocitat.. vstrekovace su tam 440ccm.
Celica All-trac
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja_ma píše:No tak pokud to nekomu zere 50litru, tak tam asi nema neco v poradku! a myslim ze 20litru taky nejde dosahnout jizdou po okrsku, nebo meste.. Nereknu treba na okruhu, kde to tocis porad do omezovace...
ptal se kolik to zere pri plny palbe..ne kombinovane ;)
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

u šesté generace je to když jedeš podle předpisů asi nádrž na 300km. Pokud se chceš "svézt" tak můžeš zřetelně pozorovat jak za jízdy klesá ručička palivoměru ;)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

320km jsem ted najel ja nez mi zacalo svitit "oko" :lol: a to mam gti
Odpovědět

Zpět na „Celica“