vymena klikove hridele
vymena klikove hridele
1: potrebuji sundat prevodovku,abych se na tu klikovku dostal.Ma otazka je jestli musim demontovat cely motor,nebo se ta prevodovka bude dat vysunout! jedna se o motor 4A-FE celica 5. gen. Sundavat se mi motor zrovna 2x nechce tak se radeji ptam. 2: pudou pisty s ojnicemi vyndat spodkem? dekuji
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
na kliku se bez problémů dostaneš zespoda, ale pokud jí bdueš chtít vymněit, tak budeš muset minimálně nějak vyhnout převodovku, protože budeš muset povolit setrvačník, aby jsi jí dostal ven, jinak po demontování kliky jdou písty krásně vyndat spodem, akorád se ještě hodně blbě sundavá z kliky řemenice(dokud jí nesundáš, tak nejde klika z bloku vytáhnout, pude to všechno nejspíš udělat bez vyndání motoru, ale bude to makačka, protože tam nemáš moc místa

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Osobne bych ho vyndal, zkousel sem rozebrat celej motor 4A-FE , jenom povolit sroub na na klikovce co drzi "kolo" na remen mi dalo poradne zabrat a nevim jak bych to delal pod autem, a navic mi ta klikovka porad nekde na ty strane u toho rozvodovyho "kola" drzi, uz jsem toho rozebirani nechal, nemam na to nervy. kdyby byl zajem muzu zdokumentovat.
a navic 1,6 se krasne z auta vyndava i zandava
edit: to bude ta remenice jak pise garfield - to je na tom to nejhorsi

edit: to bude ta remenice jak pise garfield - to je na tom to nejhorsi
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a ty máš dole zůžený válce nebo proč nejdou písty spodem ? u rollky dou písty spodem vyndat úplně nádherně a bylo tomu tak u každýho auta na kterym sem to dělal... horší to je s vracením pístu do válce to se většinou dělá vrchem kvůli pístním kroužkům...nepoznam tento motor..ale pochybujem ze pojdu piesty vybrat spodom (logicky to nejde pokial nieje nejak specialne ulozena klukovka).. zo spodu povolis ojnice ale piest ide vzdy von vrchom po zlozeni hlavy..
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
stačí trubka o stejnym průměru jako máš válec a jeden konec nusíš zevnitř vysoustružit nebo vybrousit až k vekkovní hraně a tím získáš "násadu" do tý vložíš píst a přiložíš k válci a sunešwarrior píše:no prave ty pistni krouzky,asi se tam bude muset vysoustruzit nejaka "nasada" aby tam sli

http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz