Mimon 24-26.8

pravidelné i nepravidelné
Odpovědět
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Mimon 24-26.8

Příspěvek od Idaho »

Pro první tři kdo se k nám na mimoni prihlásí a bude mít uctenku, samolepku ( i na autwe nebo jen v ruce ) vizitku ci cokoliv co prokáze spojení s DICR - máme připraveny hodnotné dárky s Toyota tématikou.. hlaste se ze jste z toyota fora,,

Hledejte cervenou celicu která pri stání bude mít na sobě nebo poblíž vlajku toyota...

/ no mozná tech dárku bude více uvidíme kdo vsechno prijde z ostatních webů :) /

BTW samolepky a etáky budou za steracem té samé celicy, takze je to jen o tom kdo dřív přijde :) /
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

BTW samolepky a etáky budou za steracem té samé celicy, takze je to jen o tom kdo dřív přijde

Tysi fikanej, skoda ze tam nebudu :?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

původně jsem tam chtěl jet, ale vlezlo do toho několik věcí, nésou prachy, kámoška slaví narozky(asi by mě umlátila kdybych se neukázal :) ) a ani neni, auto, no to auto by zas tak nevadilo, stejně bych jel asi s bratrem, celdu bych totiž na sprintech musel asi tlačit :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no budte rádi ze jste nebyly, po pátecním smrtáku a ránu kdy se clovek bál přiblížit ke zpevnená plose na víc jak 2m z obav ovlastní život jsem to zabalil a jako po každé návsteve mimone jsme řekl už nikdy více, takovéhle akce uz nejsou o srazu přátel aut...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

No proste sraz namachrovanejch hovad.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Idaho-Vidíš-kdybys napsal že tam pojedeš, tak bych ti tam bejval přivezl ty peníze za tu objednávku-z tvýho příspěvku o Mimoni u mr2 to vypadalo že nepojedeš.Nakonec jsem taky nejel-protože všichni ze známejch vodpadli a samotnýmu se mi tam nechtělo
Odpovědět

Zpět na „Ostatní srazy“