Neserioznost servisu :-(
Neserioznost servisu :-(
Tak Vam musim sdelit pekny podraz co se mi stal.
Praskla mi zarovka v prednim reflektoru, kdyz jsem si chtel vymenit zarovku, tak mi zustal v ruce plastovy drzak, ktery drzi zarovku.
Zadne nasili jsem nepouzil.
Kdyz jsem dosel do servisu a videli co drzim v ruce, tak se ptali zda mam auto v zaruce a kdyz jsem rekl ze uz 4 mesice ne, tak mi rekli, ze novy reflektor stoji 9.000,-Kc. Trohu jsem zavravoral a pak to dorazili tim, ze se to vypaluje, ze se o tom vi, a at si objednam u druhy reflektor, protoze to bude vypalene taky.
Podle me je to neserioznost jak prodejce, servisu a hlavne dovozce.
Pravidelne jsem chodil na servisni prohlidky a oni misto aby me na toto upozornili nic nerekli.
Tim u me tato znacka skoncila, pokud se nepostavi k moji stiznosti kladne a nevyresi to k me spokojenosti.
Varuji proto ostatni uzivatele, kteri maji Avensis jeste v zaruce aby si ve vlastnim zajmu nechali jeste v zaruce vymenit predni reflektory.
Velikost opaleni bude zaviset na postu ujetych klometru - mam najeto 100.000,-Km (svitim porad)
Praskla mi zarovka v prednim reflektoru, kdyz jsem si chtel vymenit zarovku, tak mi zustal v ruce plastovy drzak, ktery drzi zarovku.
Zadne nasili jsem nepouzil.
Kdyz jsem dosel do servisu a videli co drzim v ruce, tak se ptali zda mam auto v zaruce a kdyz jsem rekl ze uz 4 mesice ne, tak mi rekli, ze novy reflektor stoji 9.000,-Kc. Trohu jsem zavravoral a pak to dorazili tim, ze se to vypaluje, ze se o tom vi, a at si objednam u druhy reflektor, protoze to bude vypalene taky.
Podle me je to neserioznost jak prodejce, servisu a hlavne dovozce.
Pravidelne jsem chodil na servisni prohlidky a oni misto aby me na toto upozornili nic nerekli.
Tim u me tato znacka skoncila, pokud se nepostavi k moji stiznosti kladne a nevyresi to k me spokojenosti.
Varuji proto ostatni uzivatele, kteri maji Avensis jeste v zaruce aby si ve vlastnim zajmu nechali jeste v zaruce vymenit predni reflektory.
Velikost opaleni bude zaviset na postu ujetych klometru - mam najeto 100.000,-Km (svitim porad)
Naposledy upravil(a) Lukasoft dne čtv 23.08.2007, 17:27, celkem upraveno 1 x.
.:: AVENSIS ::.
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
a co keby si svoju skusenost napisal priamo importerovi u vas v cechach? Pohroz im, ze svoje skusenosti das aj do medii a snad sa umudria. U nas na SK tento postup zabral a kamaratovi vymenili pokazene veci 6mesiacov po skonceni zaruky.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
Na novém avensisu je problém s upadáváním objímky reflektorů.Je to způsobené přepětím(praskají žárovky) a tím i větším teplem.Myslím,že na to existuje i servisní informace a světla by ti mněli vyměnit.
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
Pred chvili jsem mluvil opet se zastoupenim Toyoty v CZ, slibili, ze se mi v pondeli ozve servis a ze to vyresi k moji spokojenosti. Tak uvidime.
Moje spokojenost bude ale oba reflektory vymenit
Budu Vas informovat.
PS: o tom ze se to deje vi, ale me stve, ze me nerekli jako dobremu zakazniku, ze je vymeni v zaruce. Mam 6 Toyot (Land Cruisy a Avensise)
cili bych mel byt vazeny klient. vidime v pondeli.
Moje spokojenost bude ale oba reflektory vymenit

Budu Vas informovat.
PS: o tom ze se to deje vi, ale me stve, ze me nerekli jako dobremu zakazniku, ze je vymeni v zaruce. Mam 6 Toyot (Land Cruisy a Avensise)
cili bych mel byt vazeny klient. vidime v pondeli.

.:: AVENSIS ::.
Gratuluji k uspesnemu vyreseni problemu. Ja jsem se pul roku radovala z bezproblemoveho provozu Avensise. Koupila jsem ojety r. v. 2003. Minuly tyden mi odesla zarovka v levem predni svetle a pri vymene nam take zustala v ruce objimka. Par dni na to se uplne to same stalo u praveho predniho svetla. Jak jsem se dozvedela, je muj vuz prilis dlouho po zaruce, takze si budu muset nechat vymenit obe svetla na vlastni naklady. Nicmene mi bylo potvrzeno, ze o problemu (vyssi sanci vyskytu poruchy) se vi, ale svetla vymeni zdarma jen v zaruce a jen pokud "odejdou". Preventivni vymeny se nedelaly, takze mi radne vyplnena serviska je k nicemu. I tak diky vsem za zkusenosti, ktere si tu vymenujete.
Gratuluji k úspěchu
Mohu poprosit o přesnou kontaktní adresu na dovozce? Děkuji.
TOYOTA Avensis 1,8 VVTi kombi, 6/2001
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Vesměs jsou značkový servisy Toyota docela slušní, zvlášť pokud tam pravidelně jezdíte na kontrolu s novým autem apod. Samozřejmě musí existovat i černé ovce... Nejlepší je asi opravdu kontaktovat zastoupení Toyoty (www.toyota.cz) a informovat se ve vší slušnosti jak je možný problém řešit zvlášť když jde o známý problém.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz