Kdo má carinu 2 kombi 1988-1992
Kdo má carinu 2 kombi 1988-1992
Zajímalo by mě kolik nás tady je.

Toyoty jsou ty nejlepší auta na světě co víc říct!

- 
				puntabandera
- Člen Týmu
Ahoj a jakou máš? Co za motor, výbavu a tak. Foto by potěšilo
jirka.vlcek@seznam.cz
Jeden dotaz máš tažné popřípadě podařilo se ti někde sehnat myslíš že by tam šlo z liftbacku?

jirka.vlcek@seznam.cz
Jeden dotaz máš tažné popřípadě podařilo se ti někde sehnat myslíš že by tam šlo z liftbacku?
Toyoty jsou ty nejlepší auta na světě co víc říct!

- 
				puntabandera
- Člen Týmu
fotky pošlu až nějaký stáhnu. Motor mám 4AF 16v karbec. Tažný mám, ale už bylo namontovaný při koupi. Výbava úplné holátko, pouze šíbr v elektrice.
Najeto 206000 km , od výměny do výměny olej neubývá, startuje do 2 sec. Prostě POHODUČKA. Ale je pravda, že v německu jsem ji kupovall přímo od člověka, který byl v toyservisu zaměstnán. Jediný co mě trápí jsou ty zadní tlumiče. V předchozí carině jsem měl motor 4AFE 16v,
tohle auto má papírově jen 66kw, ale táhne hned od spodu, stříkačka se probrala k životu až okolo 3500rpm.

Najeto 206000 km , od výměny do výměny olej neubývá, startuje do 2 sec. Prostě POHODUČKA. Ale je pravda, že v německu jsem ji kupovall přímo od člověka, který byl v toyservisu zaměstnán. Jediný co mě trápí jsou ty zadní tlumiče. V předchozí carině jsem měl motor 4AFE 16v,
tohle auto má papírově jen 66kw, ale táhne hned od spodu, stříkačka se probrala k životu až okolo 3500rpm.
- Karel Danda
- Řidič
- 
				puntabandera
- Člen Týmu