Klimu nemám, naštěstí

Protože to by byl asi ještě větší porod.
No, prvně jsem rozkuchal ten střední panel (vyndal rádio atd.), asi by měl jít vydělat ven i ten panýlek s táhlama (pokud se dostaneš ke koncům těch tří bovdenů) - já to oddělal až někdy ke konci, ale je to snadné, tak by to mohlo jít i dřív, protože to pak děsně zavazí.
Oddělá se i dekl okolo řadičky, potom volant a dekle okolo volantu a panel s budíkama, páčky blinkrů atd.
Přihrádka se vypáčí ven (jde to poměrně jednoduše).
No, potom asi dle potřeby porozpojovat konektory atd.
A teď největší fígl, na kterém jsem trčel nějakou tu hodinu - vzít šroubovák a vypáčit hodiny - spodní stranou, směrem nahoru, je to jakoby na pantech - za těma hodinama je poslední šroub, všechny ostatní se dají snadno odšroubovat.
A s trochou násilí, dávat bacha na kabely, se dá už palubka trochu nadzvednout a posunout do auta tak, jak je někde na těch fotkách - na přední hranu sedadel - dál to nejde, protože jsou tam nějaké nerozebíratelné spoje kabelů. Sedačky jsem dal nejvíc dozadu a do "lůžkové" úpravy, takže celou dobu rajtuješ na nich.
Asi je potřeba sem tam s tou palubkou posunout atd, je to plast, tak se to dá i lehce přihnout dle potřeby

Potom se ti už odkryje celý předek s topením a ventilátorem.
Někdy při montáži odšroubuješ palubní jednotku a potom můžeš sundávat ty krabice, vesměs to drží na 3-4 šroubech/matkách.
U toho radiátoru musíš prvně oddělat hadice z motorového prostoru, jde to dost ztuha, protože mají zvětšené hrdlo, tak jsem si domlátil ruku. Pak už tu krabici s radiátorem pomalu vytáhneš jak ježka z klece.
Fotky jsem bohužel nedělal ...
Jo a prvně si odpoj baterku
JouiCZ píše:uf zřejmě máš klimu jak jsem pochopil... bohužel klimu nevedu,ale taky se chystám na rozebírání palubovka.. tak jsem zvedav jak to pujde
Neco rozlozit a slozit ptro me zatim problem nebyl,ale vzdy me cosi zustalo navic

.. drzim palce at se to povede

Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)