RADA PŘI KOUPI - SPĚCHÁÁ
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
RADA PŘI KOUPI - SPĚCHÁÁ
nazdar panove, mam nabidku dvou Toyot celic, jedna je z r. 1988 1.6 16V ve slusnem stavu, ma nahrkanych kolem 150 000, malinka koroze lemu. za nejakych 35 000. Ta druha je r.v. : 1992 je to ta oblejsi, je hezci, taky 1.6 ale typek za ni chce 30 000 zda se mi to malo. jinak zachovala taky a najeto ma 110 000. prosim radu , neco o tom a co radsi koupit. diky moc.
marimirx@seznam.cz
marimirx@seznam.cz
koupě
Jak říkal Greddy, chce to prozhodně projet, omrknot fyzicky stav - nejlépe na rampě, a samozřejmě to celý zkontrolovat vizuálně.
Pokuď možno si přizvat někoho od fochu automechaniků na obhlídku.
Jo jinak chápu ,že tak starý auto by mělo mít více nalítáno, ale výjimky potvrzují pravidlo. Třeba já mám ročník 1986 a má najeto přes 120 tis.km
Je tady v republice přes 11 let a po celou tu dobu znám jeho historii. I stav tomu odpovídá.
Tak hlavně přeji ať dobře pořídíš Mariane.
Jo jinak chápu ,že tak starý auto by mělo mít více nalítáno, ale výjimky potvrzují pravidlo. Třeba já mám ročník 1986 a má najeto přes 120 tis.km
Je tady v republice přes 11 let a po celou tu dobu znám jeho historii. I stav tomu odpovídá.
Toyota Celica 86" 2,0 GT 3S - GE
Jede jako z praku!
Jede jako z praku!
Re: koupě
mas pravdu muze se najit vyjimka ale popravde, kdyby si mel celicu 5g (jejiz cena u nas zacina kolem 50tis) ktery by mela najeto 100tis urcite bys ji neprodaval za 30tis ze ne?Henry Fox píše:Jak říkal Greddy, chce to prozhodně projet, omrknot fyzicky stav - nejlépe na rampě, a samozřejmě to celý zkontrolovat vizuálně.

Jsem možná
ochotnej se vsadit na celou sumu za kterou jí podávaj že tolik kolik se uvádí nemají nalítáno
ale o hodně více
Ale je to v podstatě jedno když jsou v dobrým stavu a ošetřeny jak mají být, kompletně radím zkontrolovat motor, zdali nečmoudí, jak vypadá kapalina chladící v nádržce zdali v ní není ,,olej", pak jak vypadá víčko od,,oleje",jak auto startuje, zdali drží otáčky, pak nápravy zdali nebouchají a nejsou čepy v ... a spokjku a převodovku zdali neblbnou ,,synchrony" a řadí dobře.Uff. píšu to mezi vyšetřením tak promiň když jsem něco zapoměl nebo mám v přízpěvku nejaké chyby.Dobrou koupi Ti přeji.Doky

Nějaké ty auta doma jsou.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Diky lidi za radu, skontroluju vsechno co jsi napsal. Jsem vyucenej mechanik takze neco vim, ale neznam celicy tak sem pisu, vy s ni mate zkusenosti dost.. ok dikes za rady, pokud nekdo bude prodavat tak at mi nabidne, jsem na tel. 723 577 315 nebo mail marimirx@seznam.cz. Protoze ty dve co jsem psal nahore se prodali pred mym rypakem. tak ted shanim jine.