Konkrétně nevím co je zač oranžová kontrolka vlevo od mazání a dobíjení, svítí mi po zapnutí klíčku a netuším co je to za symbol, jestli to má svítit klasicky než se nastartuje, nebo to ukazuje nějakou chybu.. Díky moc

To se mi ted nedavno rozsvitilo na dovolene a byl jsem z toho docela na prasky...Chad píše:Díky moc, tohle je přesně co jsem hledal. Je to ten symbol "nesprávné funkce motoru", ale je to v poho, svítí to jen do nastartování motoru, pak to zhasne. Holt má nesprávnou funkci když zrovna nejede
Dík za radu, jen tak nějak jak si vybyvuju ze své autoškoly, tak svítily na palubce po otočení klíčku jen dvě kontrolky - mazání a dobíjeníPavo.B. píše:Zopakuj si autoskolu
hehe šade s nesprávnou funkcí motoru tu si poznal kouřem z motoruDík za radu, jen tak nějak jak si vybyvuju ze své autoškoly, tak svítily na palubce po otočení klíčku jen dvě kontrolky - mazání a dobíjení![]()
To totiž takhle chytrý auta jezdily tak někde v německu, tady u škodovky sis musel přítomnost motoru ověřit otevřením kapoty