Mimoňské války XII

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Mimoňské války XII

Příspěvek od TommyD »

Zdar lidi nemá někdo zájem jet se mrknout na Mimoňské války je to jeden z nejlepších srazů,protže se můžete vyřádit do nekonečna,volné sprinty,rychlostní zkoušky,slalomy,motokáry,motorová brzda a další věci které na hodně srazech u nás chybí více informací naleznete na www.mimonskevalky.cz kdyby se sešlo víc emerek tak bysme mohli udělat nějaké foto na toyota klub,jinak mapa k letišti je na jejich stránkách myslím si že to je krásný zakončení léta :twisted: plán akce viz. foto
Obrázek
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

sakra, rozhoduji se mezi chorvatskem nebo mimoni tak uvidim jak to dopadne. ve vzdalenostech tam velky rozdil nemam:o)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tak to je dobrý no, na mimoni sice moře nenajdeš ,ale klído vezmu škopek se slanou vodou a poleju tě :lol:
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nevím jen dalsí komercne zkurvený sraz,který býval fajn, ted je to uz tak profláklé ze v sobotu ej k nehnutí a fura lidí, chícpáte na horkua oovolných jízdách di muzete nechat zdát / skutecne volné jsou jen v pátek vecer, v sobotu uz je to k nehnutí..

býval to fajn sraz ale ted uz je to jen o penezích ..

radsi porazím na mensí lokální sraz kde se budu moct vyblbnout a kde bude mensí riziko ze mi pod kolauata vjede ožralej kokot na minibiku nebo mi ho nekdo jinej ozarlej roztrelí..
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

je ale pravda že je to ted hodně komerční dřív když tam bylo mín lidí,jako já sám víc fandim High speed meetingu tam je sotva 200 aut a celej areál je volnej,ale v srpnu je to zase pěkná kalbička je pravda že v sobotu tak od desíti do peti do večera je tam k nehnutí ale pak je to zase něco jinýho ale chce to tam být celý víkend:)no i kdyby ne ted,tak v září je high speed tam se vyřádíme až až
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

Letos se hlavně na mimon těšim protože tam bude další série czech king of the drift,takže bude zábavička to já se od driftů ani nehnu :twisted: a kdyby náhodou tam někdy s emerkou přijel tak u driftů mě najdete, uděláme nějaký foto :twisted:
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

ja na mimon asi pojedu.. co bude tusim pristi vikend..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno já sem chtěl jet, ale zatim nevim jestli někdo vod nás z Hrace pojede, uvidim jestli tak stihnu hodit nový kola-keskin kt7 crazy, tak doufám že to klapne
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no mimon se skazila protože tam srazily a následně smrtelně,jednoho chlapa vožralý blbečkové v golfu bez světel,takže organizátoři zatrhli veškerou rychlejší jízdu, po každym stříleli já sem se tam nakonec nedostal, protože byly důležitější věci,ale prej sem ted o nic nepřišel ,ale mrzí mě že sem neviděl drifty
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak včera bylo v televizi, že ten vocas nebyl jenom vožralej ale ještě nebyl plnoletej, takže dostane maximálně 2 roky-ale nejpravděpodobněji pouze podmínku-hele vysvětlete mi proč se na takovejhlech srazech neudělá pravidlo, že po osmý hodině večerní nikdo nesmí nastartovat motor-vyblbnout se snad může každej přes den, když budou nějaký večerní sprinty-tak jako v Hraci na ohrazený ploše
Odpovědět

Zpět na „MR2“