Brigada
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brigada
Blbej dotaz, ale proč nenapíšeš rovnou na sklo o co jde? =)Petr 01 píše:Nenarocna a casove flexibylni brigada pro vsechny.Kdo by mel zajem tak at napise svuj email a ja mu poslu veskere informace.Nebo by jsme se mohli sejit a vsechno bych vysvetlil o co se jedna.
resp. alespoň orientačně =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brigada
Souhlasim s tebou Artie ... Hod sem zakladni infoArtie píše:Blbej dotaz, ale proč nenapíšeš rovnou na sklo o co jde? =)Petr 01 píše:Nenarocna a casove flexibylni brigada pro vsechny.Kdo by mel zajem tak at napise svuj email a ja mu poslu veskere informace.Nebo by jsme se mohli sejit a vsechno bych vysvetlil o co se jedna.
resp. alespoň orientačně =)
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Brigada
Jedna se o prodej znackovych parfemu od firmy FM GROUP.Tahle brigada se neda popsat nekolika vety.Je potreba si precist celej letak kterej bych vam poslal.Takhle to kazdyho odradi ale kdyz si precte ten letak tak to urcite nekoho zaujme.
tak nemusite tady byt hned tak prisni, kazdy si vydelavame jinak, kazdemu padne jina prace, nekdo rad sedi v kancelari ja bych zase nesnesla kdybych si denne pekne nemakla, toto mi neprijde zrovna jako neco spatneho, zalezi na tom co clovek ocekava, ja si ten letak nechala poslat na mail, a uvazuju o tom, kazdy zacatek byva tezky, ale pak to muze byt prijemna forma privydelku, nebo treba i prace kdyz je nekdo sikovny a pro tuto praci nadany
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde spíš o to, že když někdo napíše: "nabízím práci, rychle hodně peněz", tak to vypadá jako klasický letadlo a nebo jinej podvod =)
Proto byla i má otázka proč nenapíše o co jde alespoň maličko =) nic za tím být nemělo, jen -alespoň pro mne- tohle vypadá absolutně nedůvěryhodně, tak jsem se proto zeptala =)
Ani jeden s Knedlem jsme nic nehodnotili, nekritizovali a marně hledám tu "přísnost" =) byl to jen dotaz =)
Proto byla i má otázka proč nenapíše o co jde alespoň maličko =) nic za tím být nemělo, jen -alespoň pro mne- tohle vypadá absolutně nedůvěryhodně, tak jsem se proto zeptala =)
Ani jeden s Knedlem jsme nic nehodnotili, nekritizovali a marně hledám tu "přísnost" =) byl to jen dotaz =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
V pohode,pokud by jste meli zajem tak vam poslu ten letak.Artie píše:Ono jde spíš o to, že když někdo napíše: "nabízím práci, rychle hodně peněz", tak to vypadá jako klasický letadlo a nebo jinej podvod =)