Kdo posune Fuel Cut???
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
cože to chceš posunovat? su nějak mimo

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- CS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ked nemas programovatelnu jednotku tak nikto.. da sa to jedine oblbnut...
je na to fuel cut defender ... taka hovadinka co napojis medzi kable z prietokomeru a RJ.... da sa to manualne nastavovat....
prietokomer vysiela urcite napatie do RJ podla jeho velkosti RJ vie kolko ma dat paliva... ak prekroci max nastavenu hodnotu - nastane fuelcut ...
nastavis to tak ze to vyladis na max pov hodnotu a aj ked pojde potom viac vzduchu do riadiacej pojde signal ze mas max povoleny....
inac mam takuto hovadinku nepouzitu v zasuvke, kedze CS ma mapy aj na 1,5bar ... zistil som ze ju vobec nepotrebujem...
jee na predaj
je na to fuel cut defender ... taka hovadinka co napojis medzi kable z prietokomeru a RJ.... da sa to manualne nastavovat....
prietokomer vysiela urcite napatie do RJ podla jeho velkosti RJ vie kolko ma dat paliva... ak prekroci max nastavenu hodnotu - nastane fuelcut ...
nastavis to tak ze to vyladis na max pov hodnotu a aj ked pojde potom viac vzduchu do riadiacej pojde signal ze mas max povoleny....
inac mam takuto hovadinku nepouzitu v zasuvke, kedze CS ma mapy aj na 1,5bar ... zistil som ze ju vobec nepotrebujem...
jee na predaj

CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD
HILUX DC
INFINITI FX
...