folie na sklo

vše ohledně modelové řady Celica
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

folie na sklo

Příspěvek od mobius »

ahoj potřeboval bych "sehnat" atest na folie na sklech, nemáte někdo tucha jak a kde by se to dalo udělat?
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Ten si musel dostat k fóliím když jsi je kupoval.Jestli u fólií nic nebylo,tak se obrať na prodejce u kterýho jsi je kupoval ať ti řekne jestli atest vůbec mají.Ty fólie musí být atestovány už od výrobce.Jestliže atest nemají,tak ho nikde jinde neuděláš.Snad možná hodně moc složitou cestou přez zkušební ústav ale to by vyšlo levněji si nechat nalepit nové fólie firmou a s atestem.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ja by som ti mohol dat karticku o instalacii,,, ale ak nemas pod foliami stitok s cislom tak je to zbytocne,,, neprejde tit o
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Asi mate pravdu, ze to dodatecne se neda dostat.. Ja je budu mit na celicu i s atestem do 3t... Coz je i pekna cena...
Celica 1,6STi
Obrázek
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

problém je v tom že já sem jí s foliema koupil a atest nikde,ne že by mě to nějak sralo ale kdyby se to dalo někde "dodatečně" :) sehnat tak by to bylo ok :)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Muzu se Ti poptat, kde bydlis? Mas to stmavene podle normy?
Celica 1,6STi
Obrázek
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

sem ze žatce,podle normy to nevim,říkam,koupil sem to už s foliema a jejich původ neznam:(
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Dej mi tyden a ja se Ti zeptam, jestli by Ti ten kluk dal na to atest, dodatecne.... Uvidime co rekne...
Celica 1,6STi
Obrázek
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

ok dík moc
celica 1,6 STi, 5g, rv91, moc hezká modrá
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Marťas píše:Dej mi tyden a ja se Ti zeptam, jestli by Ti ten kluk dal na to atest, dodatecne.... Uvidime co rekne...
Atest na fólie který nemají origo atest? To je divný. Jestli to půjde,tak kupuju nejobyčejnější šmejdy a nechám si udělat taky atest.... :mrgreen: Samo že si dělám prdel.Potřebuju peníze na něco jinýho.Žena chce řidičák...... :wacko:
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

nálepky ATEST 8SD se dají sehnat, ale akorát mě zajímá jak je dostaneš pod fólie rovnou na sklo, když už máš fólie nalepený :wink:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Kamos ma zatmavenyho passata combi s atestem za nejakych 3500kc.. Nabizel mi ze mi toho typka sezene a domluvi mi s nim rande a udela mi do meho milacka folie :D Musim se ho optat, kam se dava atest, nebo jestli staci na papir, nebo ja nevim.... Az si s nim promluvim, budu moudrejsi..... :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

No jám mám celý léta v hlavě zažitý,že musí být samolepky i lejstro.Ale jestli je to pravda to netuším. :wacko:
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

počkáme, necháme se překvapit a uvidíme co nám na to řeknou odborníci :), češi sou schopný vymyslet jakoukoliv fintu tak uvidíme :D
celica 1,6 STi, 5g, rv91, moc hezká modrá
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

inak lepsie ako folie je dat skla pokovit,,, neviem ci aj cesky jazyk pozna tento vyraz,,ale skla sa ponoria do nejakej gebuziny,, a na to uz netreba nijaku karticku ani atest,, nezodere sa to,, je to trvacnejsie
Odpovědět

Zpět na „Celica“