Asi po 5 minutach jizdy se mi zacne leva vyklapecka neustale otvirat a zavirat, porad mrka.
Koukal jsem na motorek... plastovy obal na sracku, gumicka ze spod nikde a diky tomu komplet zrezly. Prava strana jak nova.
Kdyz tocim tim bilym koleckem co je vespod tak jede vyklapecka nahoru a kdyz je nahore tak zacne jet dolu aniz bych menil smer otaceni.
Po nastartovani svetla fungujou spravne, ale kdyz to zacne blbnout a ja je zavru, tak leva misto aby zajela dolu, tak vyjede nahoru a pak zajede dolu.
Vyklapecka se zblaznila
Vyklapecka se zblaznila
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
me se zase obcas stane ze nevyjede, tak otocim koleckem aby se dotkly kontakty a pak pustim a vyjede , ale vypadam jak de.. kdyz na ulici lezu pod auto
ano tim koleckem to jede nahoru a pak dolu porad dokola myslim, taky jsem si uzil toceni
ano tim koleckem to jede nahoru a pak dolu porad dokola myslim, taky jsem si uzil toceni
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Já mám kolečka na manuální vyklápění umístněné nahoře.Zespod mám jen štelování koncáků.Přece jen jsou ty Corolly líp promyšlený.
Viz foto.Jo a já ty motorky celý razdělal,vyčistil,namozal a utěsnil proti vodě takže bude dlouho klid.Doufám. http://ukazto.com/?img=DSCN1196.jpg

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Světílka
Jo taky jsem měl problem s vyjížděním světla na mé čeldě, tak jsem to rozdělal( motorek ) a zjistil,že jsou ohnilé kontakty asi tepelné pojistky ( jako bimetalový kontakt)a vyčistil a promazal. a frčí jako nový. to samý jsem pro jistotu udělal i na druhý straně , když už jsem byl v ráži.
A byl pokoj.
A byl pokoj.
Toyota Celica 86" 2,0 GT 3S - GE
Jede jako z praku!
Jede jako z praku!