posilovac rizeni co dolejt?
- Hafan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
posilovac rizeni co dolejt?
Zdar,
Jakej olej mam nalejt do posilovace rizeni?Asi nejakej hydraulickej ne?
Diky
Jakej olej mam nalejt do posilovace rizeni?Asi nejakej hydraulickej ne?
Diky
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Najdi nejniz polozenej bod a tam to rozsroubujMarťas píše:Kdyz uz sme u toho.. ja jsem si ho koupil, ze ho cely vymenim.. no zajimalo by me jak xe cely vypusti....

A jak uz bylo receno, plni se to olejem pro automaticke prevodovky - ATF (Automatic Transmission Fluid).
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
u prevodovky je jeden na boku - tam kde ma byt hladina a jeden dole na vypusteni. A napousti se to myslim jednim cidlem? ted nevim presne ale nahore se to urcite odsroubuje
edit: u 1,6 by to slo vylejt i z chladice, u 2,0 horko tezko
edit: u 1,6 by to slo vylejt i z chladice, u 2,0 horko tezko

Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pát 29.06.2007, 22:21, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Takze je tam ventil jo? No ja kdyz jsem chtel vymenit vsechny naplne v aute, taxem vymenil jen motorovy.. Chtel jsem se pustit i do prevodovky, ale nejak moje oci asi starnou vice a vice
a zadny ventil jsem tam nevidel.. Ted uz vim, ze tam mam neco takoveho hledat...
Stejne az to budu delat, tak se asi pustim i do synchronu, no a pak si te pozvu PavoB. na radu s olejem, kdyz jeste na to neprijdu, ale jelikoz budu mit prevodovku venku, tak asi budu vedet.. diky za kladne odpovedi..

Stejne az to budu delat, tak se asi pustim i do synchronu, no a pak si te pozvu PavoB. na radu s olejem, kdyz jeste na to neprijdu, ale jelikoz budu mit prevodovku venku, tak asi budu vedet.. diky za kladne odpovedi..

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
tak to jo, ja myslel ze to slouzi spise na vyrovnavani nejakejch tlaku a ne jako chladic , tak to potom jo , ja jsem to rizeni moc nestudovalgarfielld píše:nemá? a co je potom taková ta několikrát ohnutá trubka co je v motoru, na straně spolujezdce těsně za krabicí s ABS.. ty jí tam máš taky, jen docela dost pomlácenouPavo.B. píše:to Beaver : 1,6 nema chladic rizeni
Tak tohle je pro mě zrovna aktuální.Čeká mě výměna oleje v posilovači řízení a převodovce.Takže mi to bodlo si přečíst těchhle pár řádek.Takže kapalina z posilovače se vypouští tak,že se povolí jedna hadice...nejníž položená a tama se to vyleje.Jenom se tam hrkne ta nová kapalina a je hotovo jo? Tohle do posilovače řízení naleju. http://ukazto.com/?img=npldoposilovaezen.jpg
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
2 Tonda: pokud to chces vylevat hadici - jde to , ze povolis hadice a tocis volantem a kapalina vytece, ne vsak vsechna , jak psal Beaver vyse, nejspis to budes muset rozsroubovat a nechat to vytyct , hadice nejsou niz nez posilovac