Tak prosím o radu jak to dát do kupy aby vše fungovalo jak má.

Umístit to za sportovní filtr je OK.SolidSnake píše:Mno ja to tak udelal ale raci pockej jestli jeste nekdo nenapise nemam to overeno profikama a ono to pak zas tak moc a brzo nepoznas...
Jinak je to Lambdasonda na vazeni vzduchu.... vystup napeti meri jeho hustotu nebo tak nejak..... aby strikacka vedela kolik je treba....
Jo diky.... sem na nocni a uz dost utahanej a tohle se me dycky pletloBeaver píše:Umístit to za sportovní filtr je OK.SolidSnake píše:Mno ja to tak udelal ale raci pockej jestli jeste nekdo nenapise nemam to overeno profikama a ono to pak zas tak moc a brzo nepoznas...
Jinak je to Lambdasonda na vazeni vzduchu.... vystup napeti meri jeho hustotu nebo tak nejak..... aby strikacka vedela kolik je treba....
Jinak je to teploměr, měří teplotu nasávaného vzduchu. Nějak se ti brutálně pletou pojmy, protože lambdasonda žádnej vzduch neváží a navíc je ve výfukuA váha vzduchu (resp. AFM/MAF - průtokoměr) neměří pro změnu hustotu, ale množství vzduchu, které projde skrz. Prosím, aby sis příště prostudoval o čem píšeš, protože pokud bys napsal, že ta součástka je integrální dezintegrátor, který sublimuje hypoidní fluidum, tak to vyjde nastejno
Mno já ho tam mam a strelil jsem ho na to saci potrubí jakobi za původní box .....prodejce toho sp.filtru rikal že čim blíž ke stříkačce tim líp takže podle mě je to ok ..... drží tam výborně.... box jsem vyndal a vypada to celkem k světu:)Enginedriver píše:No já se obávám že to tak jednoduché nebude (zástavba kónického filtru). Bude to chtít vyndat ten airbox, jenže sací hadice na vstupu do airboxu má trojúhelníkový průřez, takže se bojím že bez nějaký speciální redukce ten filtr tak snadno napojit nepůjde.... Třeba jo, já jsem to potom vzdal a filtr vrátil (měl jsem ho jen na zkoušku od kámoše). ALe dá se na to sehnat sportovní vložka, ta prý lehce zvýší výkon (samozřejmě témeř neznatelně) ale te krásný sytý zvuk, jaký udělá kónický filtr, nezajistí.... Cena za tu vložku je asi 1500 Kč, viděl jsem ji tuším na autodoplnky.cz
Pokud někdo ví jak na ten kónus, tak sem s tím, taky by mě to zajímalo