koupě auta
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
koupě auta
ahoj, jsem tu novej a chystám se koupit celicu r.v. 1991, najeto 150tis 1,6 16V. mužete mi prosím poradit na co si mám dát pozor při koupi tohoto auta nebo mi sem hodit nějakej odkaz kde bych se mohl dozvědět víc?děkuju moc
auto jako kazdy jiny takze to co delas u kazdyho jinyho auta kdyz ho jdes koupit...co ti poradim ja z vlastni zkusenosti je poslechnout si motor a jestli neco necvaka v hlave (ventily vstriky)...auta mivaj vetsinou vylagrovanou prevodovku..hlavne druhej stupen...motory jsou nesmrtelny..jel jsem i v 500tis ktery krasne tahlo...
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no pokud nebudeš línej a prolezeš si forum, najdeš tu techle temat furu.mobius píše:to je jasný že to je jako každý jiný auto,akorát sem se chtěl zeptat lídí který s tim maj nějaký zkušenosti a mužou mi poradit jesli si mam dát pozor na nějaký častý mouchy u těhle aut,ale i tak díky
je to staré auto takže se tam bude srát to samé jako na všech starých autech.. takže nic specifického dej proste pozor na vše..

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
sice uz jsem to tu popisoval ale tak znova:
rez - nejvice prahy a spodek auta , podbehy
hnuta naprava- zataci na stranu atd - nekdy je to videt i na ramenech ze jsou zkriveny
jestli byla bourana samozrejme - obcas je to tezky poznat, ale nic nejde dat absolutne do poradku
dale podvozek - tlumice a zadni zaveseni - casto znicene a zadni naprava mlati
motor- zkontrolovat olej - barva, jestli je ho dost , dale stav chladice oleje a hadic k nemu a celkem motoru jestli netece nekde olej
v motoru jestli vsechno je jak ma , nejake uvolnene dily atd, neco nesedi
pri pustenym motoru ,jestli neco netluce( klika) a obecne dobrej chod, jak dlouho se zahriva
prevodovka - synchrony na dvojce a zpatecka
hlavne kup auto s dobrou kastli , vsechno ostatni se da docela dobre a za dobrou cenu zpravit ale karosarina a lakovani a tak to je drahy a proste na nic
rez - nejvice prahy a spodek auta , podbehy
hnuta naprava- zataci na stranu atd - nekdy je to videt i na ramenech ze jsou zkriveny
jestli byla bourana samozrejme - obcas je to tezky poznat, ale nic nejde dat absolutne do poradku
dale podvozek - tlumice a zadni zaveseni - casto znicene a zadni naprava mlati
motor- zkontrolovat olej - barva, jestli je ho dost , dale stav chladice oleje a hadic k nemu a celkem motoru jestli netece nekde olej
v motoru jestli vsechno je jak ma , nejake uvolnene dily atd, neco nesedi
pri pustenym motoru ,jestli neco netluce( klika) a obecne dobrej chod, jak dlouho se zahriva
prevodovka - synchrony na dvojce a zpatecka
hlavne kup auto s dobrou kastli , vsechno ostatni se da docela dobre a za dobrou cenu zpravit ale karosarina a lakovani a tak to je drahy a proste na nic
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"