Moje nová hračka :-)

vše ohledně modelové řady Celica
celicaGT2

Moje nová hračka :-)

Příspěvek od celicaGT2 »

Ahoj všem,jsem tady novej a chtěl bych se s Vámi podělit o mou novou hračku-CELICA 2.0 GT,je koupena před cca 3 měsíci od majitele se středních čech,který se jí zbavoval,přešel ke konkurenci :-) Je z roku 1996 a má najeto teď už cca 113 000km,jestli ji někdo stáčel nevim,neumim to poznat.
Hned po koupi jsem vyměnil co se dalo,rozvody,olej-castrol,filtry-jak vzduchovej tak olejový,byla na diagnostice u toyoty a nenašli nic závažnýho,jen vyměnily čidlo na pravém předním kole které bylo potřeba vyměnit. Jen mám menší problém se spotřebou,nevim jestli je to svíčkama,ty jsem ještě neměnil,chystám se na to,ale i když jedu stálou rychlostí 150 km/h po přepočtu mi vychází spotřeba 15l/100km. To se mi zdá strašně moc,dopřávám ji shell v power racing,kvůli pročištění motoru,výkonu je na okreskách dost :-)
celicaGT2

další foto

Příspěvek od celicaGT2 »

další foto
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

stoceny tachac spoznas podla toho,, ze cisla niesu v jednej rovine,, myslim uplne ,,,, a co sa tyka spotreby,,, benzinom to nebude,,, on moze mat o cosi vacsiu spotrebu,,ale nie o tolko,,, bud mas zlu lambdu,, ale to by ukazalo na diagnostike,,, mne raz na aute robilo velku spotrebu nevymazany register chyb na RJ,,, kazdopadne si to daj spravit,,, iank preco tam lejes tak drahy benzin? na tieto motory je normalne pisany 94 natural,,
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

to ToyoCarE: protoze procistuje motor... to je dobry dat alespon jednou mesicne benzin s aditivama (v-power). Ja jezdil na V-power (ne racing) furt a celda hezky chrochtala, zlepsila se spotreba a hluk motoru. Diky lepsimu horeni i vykon, ale obyc v-power je obycejnej benzin jen s aditivama, zadnej zazrak a dat 70 kaček za nadrz vic nez za nakej redenej benzin to mi fakt neutrhlo ruku, i kdyz ja cepoval furt za dve kila takze mi to bylo sumak :D

celicaGT2: pekna celda koukam s kridlem z gt4. Kilometry se tezko daj poznat, ale nekdy staci zkontrolovat budiky jestli je tachac ok, nebo volant a sedacky a plasty jestli odpovidaj stavu, pedaly atd. U

Uzij si to sni :wink:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No já mám 6g. v 2,0 129 kW a mám zpotřebu do 9-10 l a dnes ráno cestou do Prahy jsem pod 140-150 km/hod nejel na dálnici z Hradce Králové až pak Jižní spojka...... slimáček.A bylo to na nových pneu 215/45 17 měl jsem předtím 225 a spotřeba taky byla kolem 9-10.Dej si vše zkontrolovat.Doky
Naposledy upravil(a) Doky dne čtv 21.06.2007, 09:50, celkem upraveno 1 x.
Nějaké ty auta doma jsou.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Doky píše:No já mám 6g. v 2,0 129 kW a mám zpotřebu do 9-10 l a dnes ráno cestou do Prahy jsem pod 140-150 km/hod nejel na dálnici z Hradce Králové až pak Jižní spojka...... slimáček.A bylo to na nových pneu 215/45 17 měl jsem předtím 215 a spotřeba taky byla kolem 9-10.Dej si vše zkontrolovat.Doky
Hmm já mám taky 129kw a nějak pod 12 to nejde,..i když přiznávám že si neodpustím starty na křižovatkách a jiné prožitky,... :oops: :lol: ,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No jo Arnie když ty jseš sporťák :lol: a ja línej doktor :lol: :lol: :lol:.Jsem zvědavej jak to teď vydá po Praze a pak domů.Budu mít skutečně smíšenou spotřebu :lol: Doky
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

ja s moji 6 g. 2.0 GT sem jezdil ted delsi trasy (400 - 500 km) s klimou, obec 50 km/h a mimo 90 - 150 km/h rad predjizdim :D a byl sem lehoucce pres 10 l / 100 km :wink: jinak na 4000 ujetych km mam spotrebu 9,3 l na 100 8) udaje by mely byt presny tankuju vzdycky do plny :-) Bavil sem se s lidma co maji stejnou celdu a slysel sem i dlouhodobe spotrebe kolem 8 l / 100 km tam bych se chtel taky jednou podivat :-)
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

:shock: ja kdyz to ctu je mi do breku....s myma 18 litrama po meste :D snad se to po vymene tech vstriku zmeni :)) 10 litru po meste co bych za to dal :))
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To Greddy no jo když ty tam máš motor z ,,Kamazu" :P tak se nediv že ti tok tak papá :lol: Dej tam zpátky motor z Toyoty s novýma vstřikama a budeš mít 10 :lol: vždyť tak vyděláváš jen pro ,,Saudy" Ať už tam jsou ty nové vstřiky při Tvé spotřebě je to rychle vratná investice.Doky
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ja vim ze sem to uz pisal jinde, ale greddy: po meste mam kolem tech 10ti, a minuly vikend cesta na sraz a zpatky, cestou rychla jizda, hodne predjizdeni a vytaceni do otacek, chvile blbnuti na letisti, tak jsem mel spotrebu 7,5. snad ti ty vstriky pomuzou :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše:ja vim ze sem to uz pisal jinde, ale greddy: po meste mam kolem tech 10ti, a minuly vikend cesta na sraz a zpatky, cestou rychla jizda, hodne predjizdeni a vytaceni do otacek, chvile blbnuti na letisti, tak jsem mel spotrebu 7,5. snad ti ty vstriky pomuzou :)
Já měl spotřebu na ten sraz 7,8 což je taky supr. Jinak na to normální ježdění do práce (jsem mimo město, cesta tak 7km ale přes kopec) mi to vychází mezi 9,2-9,6 při klidné jízdě
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

greddy píše::shock: ja kdyz to ctu je mi do breku....s myma 18 litrama po meste :D snad se to po vymene tech vstriku zmeni :)) 10 litru po meste co bych za to dal :))
to jsme dva, ja uz ty thready o spotrebe uz radsi nectu :)

Ty budes ty striky teda menit a nebo je das vycistit? furt cekam jak dopadnes, abych sel v tvych slepejich :)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Hafan píše:
greddy píše::shock: ja kdyz to ctu je mi do breku....s myma 18 litrama po meste :D snad se to po vymene tech vstriku zmeni :)) 10 litru po meste co bych za to dal :))
to jsme dva, ja uz ty thready o spotrebe uz radsi nectu :)

Ty budes ty striky teda menit a nebo je das vycistit? furt cekam jak dopadnes, abych sel v tvych slepejich :)
clovece myslim ze mame stejnej problem...nekde sem daval i video toho zvuku motoru a to cvakani je v nem krasne slyset.ja driv myslel ze to jsou ventily tak sem to zatim moc neresil dokud to jezdi ale ostatni priznaky tomu odpovidaji..

zitra mi prijdou vstriky od Lenulky ktery by meli byt v poradku tak je tam zkusim.. tak dam hned vedet..snad to zvladnu vymenit jeste sem to nedelal :D
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

jj, tak jsem ten odkaz s tim zvuken nasel a je to to samy.Tak pak dej vedet a ja bych pak zacal resit nejak asi to vycisteni ultrazvukem :) Ale jediny co mi do toho vyctu jak se to projevuje co si sem daval nesedi, je ten pokles vykonu, sice jsem v jiny Celice nejel,ale rek bych ze tohle jede slusne.
Odpovědět

Zpět na „Celica“