Celica u Golf nehody

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Celica u Golf nehody

Příspěvek od Haky »

Priznejte se, ci to je Celica tam vzadu? :wink:

http://www.autohificlub.cz/forum/13/607 ... d+day.../0
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Haky ty body co máš psaný jsou dobrý nápad.Ale ta rychlost tě za chviku dostane. :wink: Jinak ta bouračka není nic pěknýho.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

thread uzamčen... takže leda prd se podívám...
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

hm tak za pul roku me chytli 5x za rychlost z toho 4x me dojeli (a to jsem jednou jel jaksi taksi hupky dupky 140 na 70, ale bezpecna silnice,malo aut), mno a 1x na radaru, a vzdycky jsem to nako ukecal, zajmaví. .. Ale nedavno jsem jel v Pze okolo nemocnice, spolujezdec radil tak jsem jel... no a v 1 vnoci dve hlidky...zastavim a WTF... prej 200m zakaz vjezdu mimo sanitek a busu... Co na to rict, demence. Policajti misto toho aby chytali ozralce tak byli dva vozy zakempeny za znackou ktera je ve stinu jak ten švestkovej panacek rikal.... no a rychlost mi prosla ale todle me stalo bod a 500,-, ukecat nesel, podplatit taky ne("coz je dobre") mno a co nato rict. Demence... Do ted jsem si rikal jak ty dopravaci jsou docela Oukej, a pičušišky, stejny jako pěšáci... (ne všichni samozdrejme)

uz mam 4 bodíky, jestli to pujde timdle tempem, tak si za chvili dam tudle samolepku na auto

Obrázek

cauk
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

Tak ta nálepka je fakt vtipná :-) mám pocit, že sem taky už v bodový tísni.. radši sem si ten výpis z karty už dlouho dělal :-)
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

ta nalepka je mazec, heh.. ;);)
jinak ja jsem stale bez bodu ;):)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

jednou jsem jel za autem a ten mel taky dalsi vtipnou nalepku: " Jako kreten jezdim od 1.7. 2006" (datum zavedeni B.systemu)... ale dam prednost ty co je na obrazku... az budu mit 8bodu sezenu si ji :P
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

folik píše:hm tak za pul roku me chytli 5x za rychlost z toho 4x me dojeli (a to jsem jednou jel jaksi taksi hupky dupky 140 na 70, ale bezpecna silnice,malo aut), mno a 1x na radaru, a vzdycky jsem to nako ukecal, zajmaví. .. Ale nedavno jsem jel v Pze okolo nemocnice, spolujezdec radil tak jsem jel... no a v 1 vnoci dve hlidky...zastavim a WTF... prej 200m zakaz vjezdu mimo sanitek a busu... Co na to rict, demence. Policajti misto toho aby chytali ozralce tak byli dva vozy zakempeny za znackou ktera je ve stinu jak ten švestkovej panacek rikal.... no a rychlost mi prosla ale todle me stalo bod a 500,-, ukecat nesel, podplatit taky ne("coz je dobre") mno a co nato rict. Demence... Do ted jsem si rikal jak ty dopravaci jsou docela Oukej, a pičušišky, stejny jako pěšáci... (ne všichni samozdrejme)

uz mam 4 bodíky, jestli to pujde timdle tempem, tak si za chvili dam tudle samolepku na auto

Obrázek

cauk
No rád bych vysvětlil jednu věc co se týče POLICIE na pro nás stojících na nesmyslných místech, bohužel oni od svých nadřízených či velícich důstojníků dostanou takzvaný bod, kde bohužel pro nás musí stát jako pitomci a čekají kdo jim přijde na kontrolu, vím je to nepochopitelné ake je to tak mám to zjištěno z několika míst, samotné policisty to štvě, ale chyba je asi někde jinde, souhlasím s tím, že by měli dělat jinou práci, ale " ROZKAZ TEN ZNĚL JASNĚ "
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

wrc50: to mas pravdu muze to tak byt. Ale mam i svoje zdroje. Tam kde mi naparili pokutu to bylo smesny misto, aby jim dal nekdo rozkaz aby byli tam kde kde jede jedno auto za dve hodinu a dali mu pokutu, je smesny. Ve dne jsem je tam nevidel kdyz tam kazdej si zkracuje cestu ale v jednu rano to se jim hodí. A dve hlidky to je taky moc, at je to jakjak je to... Je to fuk, zbytecne si spinej svoje jmeno. Vsak kdo je tu ma rad? Kdyby nebyla buzerace tak protinim nic nemam. Kdyz pojedu o 45km vic a dostanu pokutu, tak ok... ale todlento je proste buzerace nic vic. skoda. Priste jestli tam takhle nekdo name vnoci mavne tak ujedu :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“