garfielld píše:docela se mi to líbí.. ale ty světla.. to je něco co bych nepřekousl, navíc to musí bejt solidní lákadlo na VB
Svetla jsou HELLA s atestem, takze problem neni. Pokud to teda ma mlhovku Ale me osobne to taky nejak nesedi, pripada mi to auto jako nejaka podivna ryba.
Toyota Supra 2.5 twin turbo Lexus IS200 Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům" http://www.supraklub.cz
ja_ma píše:No nelibi se mi... A kdyz uz ji tak uhladil, mel i zakytovat ten zadni naraznik aby tam nesly videt ty skviry...
čoveče s těma škvírama to se snadno řekne, jenže ty to zakytuješ a pak ti někdo jen trochu ťukne do nárazníku nebo ty snim někde lehce vemeš a ten kyt hned popraská a bude to v loji... ,tim zakytovánim by to auto odsoudil k nepoužitelnosti...
ja_ma píše:No nelibi se mi... A kdyz uz ji tak uhladil, mel i zakytovat ten zadni naraznik aby tam nesly videt ty skviry...
čoveče s těma škvírama to se snadno řekne, jenže ty to zakytuješ a pak ti někdo jen trochu ťukne do nárazníku nebo ty snim někde lehce vemeš a ten kyt hned popraská a bude to v loji... ,tim zakytovánim by to auto odsoudil k nepoužitelnosti...
Tak koupil sem auto po kitovem tunerovi... nastesti jako hardware...on byl nejspis svatecni jezdec,jelikoz ja tomu jen po ceste domu dal,a jak se auto krouti v zatačkach (jsou to jen mm a je to normalni) tak doma byl kazdy dil olemovany fesnou prasklinou v kitu....
Mne osobne se taky nelibi prehnany tuning. lepe povidane ani ne ze nelibi ale nechtel bych taky prehnany tuning.kde by sa tu dalo stym jezdit na tychto cestach. chcel sem vedet nazor vas ostatnych na tuto celdu