Uz jsem to nasel, diky tobe, kam stim bylo to jenom na gume, je tam moc potreba co podpira?:(drgi píše:ten trojuholnik ma byt navareny niekde na tom silentbloku, asi odhrdzavel.
nie, nepodopiera nic. myslim ze je tam iba kvoli tlmeniu vibracii. ja by som ho tam radsej dal.dr.knedlo píše:Uz jsem to nasel, diky tobe, kam stim bylo to jenom na gume, je tam moc potreba co podpira?:(drgi píše:ten trojuholnik ma byt navareny niekde na tom silentbloku, asi odhrdzavel.
Vyzkousim ji teda prilepit, drzi tam na gume..ted jeste musim koupit silnetblok a provest moztaz zpet.. vubec se netesimdrgi píše:nie, nepodopiera nic. myslim ze je tam iba kvoli tlmeniu vibracii. ja by som ho tam radsej dal.dr.knedlo píše:Uz jsem to nasel, diky tobe, kam stim bylo to jenom na gume, je tam moc potreba co podpira?:(drgi píše:ten trojuholnik ma byt navareny niekde na tom silentbloku, asi odhrdzavel.

To je jenom ta guma a nebo cely s i konzolou? Jinak Toyota za to chce 3050,-Leňulka píše:
toto bude asi ten dacan, zkus porovnat tu prasklinu, jinak cena tohoto je asi 690,-
 )) kazdopadne beru tenhle kousek.. kde si to na tom serveru sehnala?
)) kazdopadne beru tenhle kousek.. kde si to na tom serveru sehnala?myslim ze to bude tak jak je to na obrazku, ma to konkurence, www.mjauto.cz http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=63&dr.knedlo píše:To je jenom ta guma a nebo cely s i konzolou? Jinak Toyota za to chce 3050,-Leňulka píše:
toto bude asi ten dacan, zkus porovnat tu prasklinu, jinak cena tohoto je asi 690,-)) kazdopadne beru tenhle kousek.. kde si to na tom serveru sehnala?
Si zlata :-* diky moc uz je to naceste keme domuLeňulka píše:myslim ze to bude tak jak je to na obrazku, ma to konkurence, www.mjauto.cz http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=63&dr.knedlo píše:To je jenom ta guma a nebo cely s i konzolou? Jinak Toyota za to chce 3050,-Leňulka píše:
toto bude asi ten dacan, zkus porovnat tu prasklinu, jinak cena tohoto je asi 690,-)) kazdopadne beru tenhle kousek.. kde si to na tom serveru sehnala?