Zdravím,
z jednoho obchodu mi přišel na mé vyžádání e-mail s nabídkou tlumičů na mojí Corollu, s tím, že mají 27 % slevu na tlumiče...
Kayaba by mě po slevě vyšla na 1999,- za kus, což není ošklivá cena...
Ale nabídli mi ještě jednu značku: magnum technology japan
za 1250,- za kus, což je docela lákavé...
Jen by jsem se chtěl zeptat, zda tuto značku někdo zná a jaké s ní má zkušenosti. nepotřebuju do auta vrážet zrovna Monroe, o Kayaba jsem přemýšlel, ale kdyby ta druhá značka taky něco vydržela a v pohodě by vyhověla, tak proč do toho za ty peníze nejít...
Tak díky za názory, zkušenosti.
Názor na značku tlumičů
- enikybeniky
- Řidič
Názor na značku tlumičů
Naposledy upravil(a) enikybeniky dne pon 04.06.2007, 11:08, celkem upraveno 1 x.
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... 
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP

Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no KYB je proste klasika, kterou si zaplatíš ale je to kvalita, magnum technologies je levnější druhovýrobva vyrábená ve španělsku. Sice nedosahuje kvality KYB ale cena je super..
tuším o jaký obchod jde když mi pošle SZ s nabídkou udělám ti trošku lepší ceny, jsme přeci samozvanej dvorní dodavatel vašeho ( našeho) fora
tuším o jaký obchod jde když mi pošle SZ s nabídkou udělám ti trošku lepší ceny, jsme přeci samozvanej dvorní dodavatel vašeho ( našeho) fora

- enikybeniky
- Řidič