Jenom bych rád věděl, jestli to opravdu vypadá na relé nebo to může být problém v páčce...
Kde vůbec to relé najdu, abych se podíval, případně vytáhl?
Díky.

Snažím se sehnat ho někde levněji než nový, což je cca 500 Kč, abych to vyzkoušel a v případě neúspěchu na tom nebyl moc finančně bytej. Nikdo se mi zatím neozval a zrovna tady v západních Čechách těch vrakáčů s Toyotama moc nebude, jestli vůbec...Tonda píše:No tak chytrej nejsem tak jsem kouknul do knížky a tam je to relé zakreslený vzadu u motorku.Ať ti někdo zapne stěrač a ty skus jesli to relé vůbec cvaká.Jestli jo,tak změř jestli propuští nějaké napětí.Jestli cvaká ale nepropouští tak skoč na vrakáč a skus tam dát nějakou starou mrchu na vyzkoušení.
Díky za ochotu. Ale to je fakt, je to štreka jako sviň.Tonda píše:Hochu já bych se ti na to relé mrkl-jsem elektrikář,ale jsi moc daleko.Skus to hodit někomu kdo dělá elektro ať to relé skusí proměřit.Popřípadě ať ho rozdělá a skusí spravit. Třeba to bude jen upálenej drátek od sívky uvnitř relé-to se stává.Pak dej vědět.
To jako je někde vzadu u stěrače ve dveřích, jestli to chápu správně? Dá se tam nějak šikovně dostat?Tonda píše:No tak chytrej nejsem tak jsem kouknul do knížky a tam je to relé zakreslený vzadu u motorku.Ať ti někdo zapne stěrač a ty skus jesli to relé vůbec cvaká.Jestli jo,tak změř jestli propuští nějaké napětí.Jestli cvaká ale nepropouští tak skoč na vrakáč a skus tam dát nějakou starou mrchu na vyzkoušení.
To tam pasuje?Tonda píše:A když přijde na věc,a bude po relátku tak jestli má jeden spínací kontakt tak ať ti tam hodí relé z Favorita.......udělá stejnou službu a je za pusu
V tom se vůbec nevyznám, takže jsem namydlenej....Tonda píše:Jestli to relé bude mít jeden spínací kontakt a není v nějakým spešl štekru tak to máš za teset minut přehozený.Jináč vystříhá dráty-naletuje na to relé z Fáva a fičíš.Jo a relé na Favorita jsou spínací a rozpínací tak si dej bacha co kupuješ.Budeš potřebovat spínací.