Kape olej nebo chladici kapalina
Kape olej nebo chladici kapalina
chlapi mam dotaz, zacal se mi delat flek pod autem vzdy pod olejovou vanou. Vana je zespod OK. Pri prohlidce na kanale jsem nasel jemn mastnotu okolo sroubu pod olejovym filtrem. Casem jsem zjistil ze tudy to neunika sroub i filtr tesni. Mala zasoba kapaliny se vzdy utvorila na horni hrane spoje olejove vany. Vcera jsem to otrel hadrou vycistil. Dnes dopoledne zase v praci na parkovisti flek, vecer jsem doma sel zase na kanal sundal konecne plastovyx kryt motoru a nikde nic sucho. tak nevim odkud to kape. Nestkali ste se stimto problemem uz nekdo? Melo jsem podezreni ze netesni olejova vana v tom spoji horniho a dolniho dilu ale ta louzicka se dela zeshora. Myslel jsem ze je to olej z motoru ale toho tam neubyva zato se mi zda ze ubyva te sracky v chladici. dnes dopoledne byl flek jak dva talire. Jak na to sahnu je to mastne stejne jak olej nebo ta sracka z chladice. Dik za kazdou radu.
Corolla E 11 liftback 1,6 4A-FE rv.98
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kape olej nebo chladici kapalina
Kdyz jsem koupil auto tak jsem musel pretesnit vodni pumpu , olejovou vanu a vymenit gufero klikovky.... mam ted svatej klid....:)Pak napis jestli si to zkousel chutnatMihal píše:chlapi mam dotaz, zacal se mi delat flek pod autem vzdy pod olejovou vanou. Vana je zespod OK. Pri prohlidce na kanale jsem nasel jemn mastnotu okolo sroubu pod olejovym filtrem. Casem jsem zjistil ze tudy to neunika sroub i filtr tesni. Mala zasoba kapaliny se vzdy utvorila na horni hrane spoje olejove vany. Vcera jsem to otrel hadrou vycistil. Dnes dopoledne zase v praci na parkovisti flek, vecer jsem doma sel zase na kanal sundal konecne plastovyx kryt motoru a nikde nic sucho. tak nevim odkud to kape. Nestkali ste se stimto problemem uz nekdo? Melo jsem podezreni ze netesni olejova vana v tom spoji horniho a dolniho dilu ale ta louzicka se dela zeshora. Myslel jsem ze je to olej z motoru ale toho tam neubyva zato se mi zda ze ubyva te sracky v chladici. dnes dopoledne byl flek jak dva talire. Jak na to sahnu je to mastne stejne jak olej nebo ta sracka z chladice. Dik za kazdou radu.

Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kape olej nebo chladici kapalina
já olej chutnám bežnedr.knedlo píše:Kdyz jsem koupil auto tak jsem musel pretesnit vodni pumpu , olejovou vanu a vymenit gufero klikovky.... mam ted svatej klid....:)Pak napis jestli si to zkousel chutnatMihal píše:chlapi mam dotaz, zacal se mi delat flek pod autem vzdy pod olejovou vanou. Vana je zespod OK. Pri prohlidce na kanale jsem nasel jemn mastnotu okolo sroubu pod olejovym filtrem. Casem jsem zjistil ze tudy to neunika sroub i filtr tesni. Mala zasoba kapaliny se vzdy utvorila na horni hrane spoje olejove vany. Vcera jsem to otrel hadrou vycistil. Dnes dopoledne zase v praci na parkovisti flek, vecer jsem doma sel zase na kanal sundal konecne plastovyx kryt motoru a nikde nic sucho. tak nevim odkud to kape. Nestkali ste se stimto problemem uz nekdo? Melo jsem podezreni ze netesni olejova vana v tom spoji horniho a dolniho dilu ale ta louzicka se dela zeshora. Myslel jsem ze je to olej z motoru ale toho tam neubyva zato se mi zda ze ubyva te sracky v chladici. dnes dopoledne byl flek jak dva talire. Jak na to sahnu je to mastne stejne jak olej nebo ta sracka z chladice. Dik za kazdou radu.![]()

- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- SolidSnake
- Řidič
- Kontaktovat uživatele: