Nazdar chlapi. Ako čerstvý majiteľ MR-2 W3 som narazil pri prvom zložení hard-topu na problém - soft-top je celý ušpinený od peľu, prachu a vtáčich oných - exkrementov. Na UK fóre som sa dočítal o viacerých prípravkoch na čistenie. Problém je ale v tom, že tamojšie webschopy ani po mailovej diskusií nie sú ochotné nič poslať na SK.
Neviete o nejakom normálnom a odskúšanom produkte na čistenie a ošetrovanie vinylových soft-topov, ktorý by bol u nás normálne dostať kúpiť?
Čistenie soft-topu
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Čistenie soft-topu
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
Re: Čistenie soft-topu
tak přiznám se, že toto auto už mám delší dobu a vždycky jsem všechno odrhnul jarovou vodou...nicméně se mi výborně osvědčil také výrobek Ledasil(povrch střechy krásně z černá a nevypadá tak zašle jako po normálním umytí). Je to od nějaké německé firmy. Je to univerzální čistidlo, které se používá hlavně na kůži jako čistič. Pak se ta kůže ještě impregnuje výrobkem ledanol (a vypadá to pak opravdu luxusně - ale to nevím jestli tě zajímá). Jsou to dvě litrové láhve a dohromady stály necelé 2000 Kč (jde samozřejmě koupit i jenom jednu) - ale mám to asi do konce života....Bohužel nemají menší balení, protože to distribují do servisů apod., takže v obchodě asi koupit nejdou! Já to mám od známého co tam dělá obchoďáka (jestli jsou i na slovensku tak to fakt nevím). Nicméně jestli bys měl zájem, tak mi napiš SZ a nějak se domluvíme.... (pošta, sraz či něco podobného....)RasťoSK píše:Nazdar chlapi. Ako čerstvý majiteľ MR-2 W3 som narazil pri prvom zložení hard-topu na problém - soft-top je celý ušpinený od peľu, prachu a vtáčich oných - exkrementov. Na UK fóre som sa dočítal o viacerých prípravkoch na čistenie. Problém je ale v tom, že tamojšie webschopy ani po mailovej diskusií nie sú ochotné nič poslať na SK.
Neviete o nejakom normálnom a odskúšanom produkte na čistenie a ošetrovanie vinylových soft-topov, ktorý by bol u nás normálne dostať kúpiť?
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
www.kabriolety.com?cc=680