Chci se zeptat

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Dubac260
Navigátor

Chci se zeptat

Příspěvek od Dubac260 »

Chci se zeptat jak je to u vas CR se zakony a policajty ohledne tuningu. jake tuningove dily muzete mit na aute a co ne? a na jeke dily musim mit nejaky certifikat a tak? zajima mne to lebo sem ze SK, ale auto mam na CZ znackach. tady unas si na auto nemuzeme dat snad uz nic. jim vadi snad vsechno a na vsechno potrebujeme certifikat. Predem dik :wink:
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
greddy
Věčnej rejpal

Re: Chci se zeptat

Příspěvek od greddy »

Dubac260 píše:Chci se zeptat jak je to u vas CR se zakony a policajty ohledne tuningu. jake tuningove dily muzete mit na aute a co ne? a na jeke dily musim mit nejaky certifikat a tak? zajima mne to lebo sem ze SK, ale auto mam na CZ znackach. tady unas si na auto nemuzeme dat snad uz nic. jim vadi snad vsechno a na vsechno potrebujeme certifikat. Predem dik :wink:
co nema homologaci tam bejt nesmi..
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Chci se zeptat

Příspěvek od Diablo »

greddy píše: co nema homologaci tam bejt nesmi..
A stejne když se blbe vyspi,řekne ti že i na homologaci musis mit na dany typ vozu....což 99% vyrobku nema...
Naposledy upravil(a) Diablo dne stř 30.05.2007, 10:24, celkem upraveno 1 x.
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

to jsem ani nevedel..asi takhle..kdyz bude chtit dat pokutu tak ji proste da :)
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Spiš věci co razi poutaji pozornost...nafuky a spojlery v barve nejsou tak napadny jako hlinikove kridla nebo zajistovaky kapot...takže když už,udelej to poradne,a doufej v dobrou naladu polišů :D
Obrázek
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

a jak to je u vas z ladenima vyfukama?
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Dubac260 píše:a jak to je u vas z ladenima vyfukama?
Když to nevybije okna tak na tebe jen blbe cumi....
když vjedu do podzemnich garaži spusti to alarmy na všech autech ... a nevadi....
Obrázek
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

takze policajti nic nemozu za ladak. a este se chci zeptat jak je to u vas z foliama na zadnych oknach?
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Dubac260 píše:takze policajti nic nemozu za ladak. a este se chci zeptat jak je to u vas z foliama na zadnych oknach?

zadni si mužeš treba zavařit (nebrat doslova) ale bočni u řidiče jen z atestem,a predek vubec bez vyjimky...
Obrázek
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

Tak policajti vam nemozu nic za ladeni vyfuk?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

folie

Příspěvek od micron »

můžou bejt komplet full car- ale musíš vědět přesně co je akorát! takový hrátky s %, aby to nebilo do očí... atesty...když máš za ušima... vymluvíš se logicky Think. když už ti jednou smažka vymlátila auto- tak víš jak se vymluvit. kdepak asi skončilo moje origo Toyota autoradio s neoddělitelným panelem? + vyrvaný repráky a zesík... stejně hrálo shitově- a repráky taky... no ale ta škoda... zdemolovanej interier- fuck atest! muj atest je, že od zatmavenýho auta se mi nemotaj tyhle smažky kolem... odpuzuje je-thats mine testA.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: folie

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

micron píše:kdepak asi skončilo moje origo Toyota autoradio s neoddělitelným panelem? + vyrvaný repráky a zesík... stejně hrálo shitově- a repráky taky...
je to trochu bokem, ale ja tam mam origo repraky, i origi radio tam bylo když jsem ji koupil, a hrálo to celkem dobře. rádio už je jiný, navíc přidanej zesik a tuba, a hraje to ještě líp. ale proti origo reprákům nic nemám, když jsou v boxech kde mají být, tak je to dosti fajne zvuk :) ;)

a na folie se časem taky chystam :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: folie

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše:
micron píše:kdepak asi skončilo moje origo Toyota autoradio s neoddělitelným panelem? + vyrvaný repráky a zesík... stejně hrálo shitově- a repráky taky...
je to trochu bokem, ale ja tam mam origo repraky, i origi radio tam bylo když jsem ji koupil, a hrálo to celkem dobře. rádio už je jiný, navíc přidanej zesik a tuba, a hraje to ještě líp. ale proti origo reprákům nic nemám, když jsou v boxech kde mají být, tak je to dosti fajne zvuk :) ;)

a na folie se časem taky chystam :)
jo, ty repráky to je fakt, hrajou ti tam pěkně. já sem si teda musel dozadu sehnat ty boxy a repráky, ale vepředu jsou origo, ale bez těch boxů, tak je to poznat, že to nehraje tak pěkně jak tobě :cry:
Jinak auto sem koupil už s pokovenýma oknama a nemůžu si stěžovat, do auta není vidět - super věc :wink:
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

myslim, ze vyfuk by nemel bejt hlucnejsi nez 100dB, ale tim si nejsem jistej.A folie vzadu muzou bejt klidne uplne cerny a neprusvitny ale vepredu by to melo byt snad max.30pct
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

pokud vim tak folie, aby mely Atest, musi mit vepredu max. zatmaveni 25%, tzn. 75% pruhlednosti dovnitr.. ci tak nejak podobne, a zadni bocni a okno na viku kufru muze byt mnohem tmavsi, jaky je tam omezeni nevim, ale podle me to urcite bude mit nejakej limit..
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“