Celica vraky, aneb najděte u nás poklad na prodej..

vše ohledně modelové řady Celica
greddy
Věčnej rejpal

Celica vraky, aneb najděte u nás poklad na prodej..

Příspěvek od greddy »

Hazejte sem kdyz narazite na nejaky vrakoviste kde se ukryva neco zajimavy co by se mohlo hodit :)

CS mi poslal link na jedno vrakoviste u hradesina ale jsou to vyderaci.maj tam peknou GT4 RHD..ptal sem se jich na motor prevodovku ecu s kabelazi a rekli si 40 tis!! a to uz tam neni ani turbo.tak sem hezkypodekoval podotknul ze je to predrazeny a pozdravil :D

je to hradesin u prahy
Obrázek

maj tam i za 70tis uplne hnutyho SKyline s RB20E motorem :lol: fakt vtipalci
Obrázek
Obrázek
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

Kupoval jsem tam motorek ostrikovacu, chce to smlouvat.
Nejdriv chtel tisicovku, po mem histerickem zachvatu smichu jsme se uz celkem bez problemu dohodli na polovicni cenu za ne moc jety motorek z yarisu (jsou stejny) a i mi ho primo prede mnou vyzkousel.
Takze, jak rikam chce to smlouvat, da se, proste se snazi videlat jako dneska vsichni.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Presne tak, ja kdyz kupoval naboj do predniho kola, tak mi rekli v hradesine 2700 i s tehlici, tak sem mu rekl, ze je to nejake drahe a on ze cena je takova, jak a je.. schanel jsem dal, a v brne ho meli za 1700,- takze citelnej rozdil na penezenku...
Celica 1,6STi
Obrázek
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

mno ja tam budu prodavat tu moji celdu, pokud si ji tady nikdo neveme za 3 000,- http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=4464 :cry:
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Celica vraky, aneb najděte u nás poklad na prodej..

Příspěvek od Leon*cz »

Jen chci podotknout, že v Hraděšíně mají dost aut z Anglie, tak bacha, některé věci Vám potom nemusí pasovat, třeba světla, interiér a pod..Jinak já jsem tam na tu moji celdu sehnal dveřé+sklo, a vlastně celou přední čtvrtku i s prahem..Moc jsem nesmouval, protože jsem byl rád, že jsem tyhle věci sehnal v tomhle stavu a podle mě i za slušný prachy.
viz:http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 8&start=30
.Jinak ochota zaměstnanců byla dobrá.[/url]
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

ale greddy objevil mexico :-)

Příspěvek od micron »

... co pááák motor? vždyť greddy chce jen top GTE no wreck... k ničemu jinýmu by se nesnížil? nebo jo? :lol: ps: motory na wrackárně jsou z 90% v pici... proto maj ty modelky dobrou kastli- k tomu sloužej... a jsou na díly -english
Naposledy upravil(a) micron dne stř 23.05.2007, 17:22, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

A náhodou e-mail nebo telefon na ně nemáte někdo??
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
greddy
Věčnej rejpal

Re: ale greddy objevil mexico :-)

Příspěvek od greddy »

micron píše:... co pááák motor? vždyť greddy chce jen top GTE no wreck... k ničemu jinýmu by se nesnížil? nebo jo? :lol: ps: motory na wrackárně jsou z 90% v pici... proto maj ty modelky dobrou kastli- k tomu sloužej... a jsou na díly -english
co myslis tim snizenim? :)
jasny chtel jsem motor prevodovku ECU s kabelazi a jeste jsem premejslel o tom narazniku :) nic vic.ale kdyz nema ani turbo a ja ten motor chci stejne komplet rozebrat a postavit tak 40 tis to je fakt moc..nehlede na to ze bude nejspis uz v hroznym stavu...
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

Teda za 40 000 neboli za 1000 liber sezenes v UK turbinu v dobrym stavu, jen ten dovoz...trosku na prd, kouknete na: www.dvla.gov.uk.
A k tomu ta druha strana, daji se tu sehnat levaci, ale vetsinou skoro novy, zadnou sestou generaci ci starsi jsem tu nenasel, vsecko sedmicky a ceny min 11 000 liber... ale jestli v tech inzeratech nekecaji a fotky jsou autenticky, tak jsou to skoro novy auta, nic starsiho nez 2003 jsem nenasel...
Obcas nekdo prodava na ebay levaka, treba vcera nekdo prodaval(a) Opela Tigru za 1300 liber...
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

A samotnej motor a prevodovka s ECU by se tu taky sehnalo levneji, kdyz si tak prohlizim fotky pravaku, tak ten motorovej prostor je uplne stejnej..nebo je to jen moje chybna domnenka?
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

A jeste neco, na www.autotrader.co.uk je toho hafo...auta, nahradni dily...ale zadny levaci... :(
olik
Navigátor

Příspěvek od olik »

Teda bohuzel az na antenu na patou generaci, to mi porad plive, ze neni nikde ve stocku..
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Haloo někdo nemáte na ně číslo nebo ten email do toho Hradešína ??!! :evil: :evil: 8)
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

olik píše:A samotnej motor a prevodovka s ECU by se tu taky sehnalo levneji, kdyz si tak prohlizim fotky pravaku, tak ten motorovej prostor je uplne stejnej..nebo je to jen moje chybna domnenka?
motorovej prostor je stejnej orientace motoru take většinou, problém nastává - pokud máš třeba jako supru ECu u spolujezdece - s délkou kabelového svazku..
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

Farock píše:Haloo někdo nemáte na ně číslo nebo ten email do toho Hradešína ??!! :evil: :evil: 8)
http://www.toyotavrakoviste.cz/
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Odpovědět

Zpět na „Celica“