neválí se někomu levá pozička?

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

neválí se někomu levá pozička?

Příspěvek od TommyD »

Čau neválí se někomu levá pozička? potřeboval bych to komplet jen levou než si koupim čirý ale ted se mi do toho nechtěj rvát prachy tak abych měl aspon něco ty co mám sou desetkrát slepovaný už od původního majitele a zvenku vypadaj jako puzzle :twisted:
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

dobře:)jelikož se nikomu nová pozička nikde neválí doporučil by mi někdo prodej levných bud originálních nebo čirých předních blinkrů (poziček)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

já sem je před dvouma tejdnama koupil na týhle adrese http://www.carstylingtuning.com/scripts ... p?IDZ=1975 -už je mám doma a sou nádherný
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

díky moc hned na to mrknu :twisted:
Dantical
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dantical »

mohl bych te je sehnat za trosku vice ,.. ale assy nepotrebujete E znacky na svetla co ? my v nemecku jo :(
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Dantical-já mám dojem,že tyhle homologaci taky maj a nebylo ani potřeba aby byli dražší-i u Vás v Německách se daj koupit za stejný peníze, viz.ebay
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

www.rumburaci.eu

Příspěvek od TommyD »

nevim obědnal jsem si tyhle z tý stránky co mi sem poslali a čekám už tři týdny a zatím mi nepřišli tak uvidíme no ale myslim si že ta cena do 2000 je dobrá za čirý pozičky
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

já na to taky čekal přes tři tejdny-ale mě to ten chlápek rovnou zavolal, že to tolik bude trvat-jestli to chci.to vypadá že to vůbec nemaj na skladě a objednávaj to dle zájmu po jednom kusu.Ale já sem spokojenej
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

www.rumburaci.eu

Příspěvek od TommyD »

No jako mě se to taky hodí ted přez yakuzáka kupuju převodovku a nějaký náhradní díly tak sem vyštavenej beru za dva tejdny tak to akorát bude když mi to za tejden přijde tak za další si to vyzvednu:)no už se nemůžu dočkat jak mi budou ladit k tý červený:) :twisted:
Odpovědět

Zpět na „MR2“