Vule na pedalu spojky - zavzdusnena?
Vule na pedalu spojky - zavzdusnena?
neporadite nekdo prosim jak na vuli na pedalu spojky? je mozne ze jsem to zavzdusnil kdyz jsem menil kompletne kus leve brzdy a vytekla z teto vetve brzdovka? nebo se to zavzdusnit neda protoze je tam nejaky samostav?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
hehe ono to mam vuli tak 5 cm 

> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vule na pedalu spojky - zavzdusnena?
pokud jsi měnil brzdu tak to nemá vliv na spojku protože tam jsou dvě nadobky takže to bude špatnéj spojkovej válec bud na převodovce nebo ten hlavní pod pedálem a nebo tam nemáš kapalinuDitri píše:neporadite nekdo prosim jak na vuli na pedalu spojky? je mozne ze jsem to zavzdusnil kdyz jsem menil kompletne kus leve brzdy a vytekla z teto vetve brzdovka? nebo se to zavzdusnit neda protoze je tam nejaky samostav?