Celica 1.6, vysoký obsah CO
Celica 1.6, vysoký obsah CO
Tak zas jednou taky potřebuju poradit já. Neprošla mi Celda na emisích, že prý příliš vysoký obsah CO. Čím to může být, lambda, katalyzátor? A nemohl by to být špatný předstih?
Jinak olej nový, svíčky nové, filtr vzduchový i olejový nový.
Hodnoty budu mít až večer, tak je sem pak dám.
Re: Celica 1.6, vysoký obsah CO
presnej problem.svicky novy lambda nova a vysokej obsah COBRunner píše:Tak zas jednou taky potřebuju poradit já. Neprošla mi Celda na emisích, že prý příliš vysoký obsah CO. Čím to může být, lambda, katalyzátor? A nemohl by to být špatný předstih?

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to by me zajimalo , sice moje Celda prosla emisema pres jednoho znamiho , tak mi k tomu nic nerekli ale pro budoucnost se to bude jiste hodit! Ja bych rek ze katalyzator bude mit po tech letech uz dost. A predstih si musim taky nechat sestelovat. To bych udelal. A kdyby to nepomohlo tak jedine pres nekoho "znamiho" 

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Re: to bude
no a kdyz to neni ani to?micron píše:Lambda... pokavaď to lambda neni tak je to Kata-Líza simpsonová

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a co prostě už vychozenej motor, pístní kroužky sjetý a bere to olej, nebo podpálený ventyly, možná to ale tyky může bejt kvalitou benzínu, bo se peltu? já sem dělal emise endávno a udělal sem bez jedinýho problému, bohužel ale nevim jaxem na tom byl, jestli mi taky nechybělo jen málo k tomu aby mě poslali domu
jen taková maličksot, myslim že kvalita oleje, nebo filtrů, ať už vzduchovího nebo olejovýho na emise nemá žádnej vliv, chyba bude někde ve spalovácim prostoru nebo až v tom katu(lambdě)
jen taková maličksot, myslim že kvalita oleje, nebo filtrů, ať už vzduchovího nebo olejovýho na emise nemá žádnej vliv, chyba bude někde ve spalovácim prostoru nebo až v tom katu(lambdě)

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
2x měř
Greddy> jak se měří kat? to by mě fakt zajímalo... jestli to měřili metrem tak asi blbým
no tak další varianta je že na STK buzněj a chtěj úplatek- volej 158. a skoč s autem tam, kde nedělaj problemy. polorozpadlý škodky projdou a zrovinka u celicy se jim něco nezdá... ať si políběj.

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
příběh
Já to chápu naprosto dokonale. Kdysi sem jezdil na STK k Motolu... takový hrozný jednání, chování, fronta až do.... taky měl debžo nějaký hemzy na mý CO... ale vedle mě stála LADA! no taková ta hoodně stará...uvnitř dědek a ta prošla...že by zázrak? Mě poslal klokot pryč... a dal mi emise na 14 dní! ať se prej pak stavim.... a to prrr.
Došla mi trpělivost... od tý doby to dělám jinak... prostě ráno vezmu auto, hodim do svýho servisu, nechám papíry, přiložim pár stovek- ne na úplatek, ale za to, že se vyhejbám stresu- za práci... a odpoledne si pro auto zajedu...hotovo. zajímavý že 2 dny poté, co sem emise na motole nedostal... sem na Bohdalci-kde je údajně nejtvrdší kontrola +STK naprosto v pohodě... ptám se: nějakej problem s CO? odpověď: Cože? ne, žádnej problem... dokonce ani ta hezká větička "špatný stav výf. potrubí" tam nebyla.
Tak o tom to je... jeď jinam, je to jak ve škole... tahle zápočet dá, tahle nedá... i když tvuj mozek vyplodil to samý ...tahle dá, tahle nedá... jde o to co chce
Došla mi trpělivost... od tý doby to dělám jinak... prostě ráno vezmu auto, hodim do svýho servisu, nechám papíry, přiložim pár stovek- ne na úplatek, ale za to, že se vyhejbám stresu- za práci... a odpoledne si pro auto zajedu...hotovo. zajímavý že 2 dny poté, co sem emise na motole nedostal... sem na Bohdalci-kde je údajně nejtvrdší kontrola +STK naprosto v pohodě... ptám se: nějakej problem s CO? odpověď: Cože? ne, žádnej problem... dokonce ani ta hezká větička "špatný stav výf. potrubí" tam nebyla.
Tak o tom to je... jeď jinam, je to jak ve škole... tahle zápočet dá, tahle nedá... i když tvuj mozek vyplodil to samý ...tahle dá, tahle nedá... jde o to co chce

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
GO
GO GO GO
(to už mam taky dávno za sebou)...vyčistit ten borčus po 200.000km by mohlo pomoct, to ty ale nechceš... ty radši vyměníš motor nemýlím li se.

Naposledy upravil(a) micron dne pon 21.05.2007, 21:20, celkem upraveno 1 x.

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ještě nápad
třeba koncovej tlumič? tam by měl bejt taky nějakej filtr- možná. Myslim že 1 filtr je v kata a druhej je právě v koncovým tlumiči... takže by byl zanesenej-oprava naopak prasklej
? zkus to schválně změřit po výměně... toho z Emeriky.

Naposledy upravil(a) micron dne pon 21.05.2007, 22:14, celkem upraveno 1 x.

- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
predstih
http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)