Jakou barvu?

vše ohledně modelové řady Celica
Mungway
Člen Týmu

Jakou barvu?

Příspěvek od Mungway »

Ahoj, zdravím, mám Celicu a je na ní dle techničáku šedá-metal, je dost světlá trošku jako Octávia, no a raději bych něco trochu tmavšího, něco jako žraločí... Nevím, prostě abych nemusel stříkat komplet auto i zevnitř. Chci jen vnějšek. Tak jestli by nekdo neporadil nějakou barvu, třeba i kód - označení nějaký barvy. Mám 6.gen. Díky všem za názory.
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Mungway
Člen Týmu

Jakou barvu?

Příspěvek od Mungway »

Takže si asi musím poradit sám. No nevadí, snad na něco přijdu. Tak jako bych se neptal:-) Kdyby i tak někdo něco měl, nějaký poznatek, tak určitě nepohrdnu;-)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja tam mam tuhle

http://tuning-carhifi-club-kolin.webgar ... ge/1671940

a libi se mi jeste tyhle
Obrázek
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

??? No hele barvu.. zajet si do lakovny a oni poradi, daji ti na vyber a uvidis, prepsani barvy v TP stoji asi 50kc.. A taky lze striknout jen vrchni barvu... nic proti, ale kody odstinu barev si fakt nepamatuji-. Na kody je tady xpert micron :D
Celica 1,6STi
Obrázek
Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

No jasný, ten kód, to bylo spíš kdyby náhodou:-) Ještě hodím dotaz, jestli je lepší metelíza normal, nebo metalíza s perletí? Je tam pro mě rozdíl 1dcl 180,- A bude potřeba asi 1,5l Tak to je asi vše. no a nechci dávat jinčí, než šedou Metelízu. Je psaná v Techničáku a tak jí tam nechám a nebudu řešit:-) Jinak jsem viděl zelenou (tráva) metalízu a ta byla... Ale nechci až takový radikální změny.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Je jasny, ze je lepsi perleť, jeidnej rozdil je v cene.. Kdo ti rikal, ze potrebujes jenom 1,5l barvy? jo a s tema kodama, je to trochu slozitejsi, vis kolik ma treba kodu seda? Presne to nevim, ale urcite dost
:)
Celica 1,6STi
Obrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

Ten co to budu stříkat. Ale to si pak ještě do upřesním, nejdřív musím udělat klempířinu a pak teprve barvu, jen teda je potřeba udělat tu klempířinu a stříkání co nejdřív. tak už se zajímám o tu barvičku abych měl trošku náskok. Takže jednoznačně je lepší perletová a doporučíš mi jí. chápu to dobře? kolik by si řekl ty že je potřeba barvy? Mě se to taky zdá docela málo, ale nejsem v tomhle zběhlej, vůbec s tím nemám zkušenosti, tak věřím tomu co s tím dělá...
Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

No to je super!!! Greddy díky:-) Tohle jsem potřeboval.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja si ted nejsem jistej ale myslim si ze perlet se redi s normalni barvou tak asi 1.5l perleti + barva ale vazne nevim kecal bych jen sem to enked zaslech ze to neni 100% jen perlet ale primes.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

No je to jasny, ze je perlet lepsi.. me se libi, a ta cena tomu take odpovida.. mno ja mam 5. generaci, uz ma jit take do laku, ale ale.. mam za to ze typek v lakovne mi rikal odhadem 2-2,5 litru.. barvu budu davat tmave vinovou a i s kitem me vyjde na nejakech 6000 jenom klasicka metla
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

barvy budes potrebovat tak okolo tech 3 litru, ona se ta barva micha s tuzidlem - nevim jakej pomer ale barvy tedy bude min plus ale to tuzidlo, zalezi ale na spouste veci: barve- jak kryje , strikaci pistoly, boxu, sikovnosti lakyrnika - tam jsou hodne vysoky ztraty, kolik bude delat vrstev ( 2-3 jsou optimalni u dobrejch laku)
perlet je pridavek do barvy, zalezi kolik budes chtit gramu na metr2 myslim, a podle toho je spotreba a cena, ale je to jen na ozdobu - lesk, kvalite to neprida , kdo ma penize at si ji da - je to pekny

nejlepsi je zeptat se opravdu v lakovne a tam ti presne rekno co a jak, ja to taky nevim jiste, jen co jsem zjistil a precet
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

Tak jsem chtěl dneska zajít pro barvu, nebo spíš jen juknout na vzorkovník, ale na konec to nechám na zítra. Tak pak dám vědět co mi řekly. Tak zatím díky za nějaký poznatky, pro mě to bylo určitě přínosem...
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Zase to neuchvatej, poradne to prober s lakyrnikem a on ti to rekne kolik ceho..
Celica 1,6STi
Obrázek
Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

Marťas, ne neboj, neuchvátám... To je to poslední, co bych chtěl:-)
Nechci do toho vrazit plno tisíců a pak bejt zklamanej.
Odpovědět

Zpět na „Celica“