Jakou barvu?
Jakou barvu?
Ahoj, zdravím, mám Celicu a je na ní dle techničáku šedá-metal, je dost světlá trošku jako Octávia, no a raději bych něco trochu tmavšího, něco jako žraločí... Nevím, prostě abych nemusel stříkat komplet auto i zevnitř. Chci jen vnějšek. Tak jestli by nekdo neporadil nějakou barvu, třeba i kód - označení nějaký barvy. Mám 6.gen. Díky všem za názory.
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Jakou barvu?
Takže si asi musím poradit sám. No nevadí, snad na něco přijdu. Tak jako bych se neptal:-) Kdyby i tak někdo něco měl, nějaký poznatek, tak určitě nepohrdnu;-)
No jasný, ten kód, to bylo spíš kdyby náhodou:-) Ještě hodím dotaz, jestli je lepší metelíza normal, nebo metalíza s perletí? Je tam pro mě rozdíl 1dcl 180,- A bude potřeba asi 1,5l Tak to je asi vše. no a nechci dávat jinčí, než šedou Metelízu. Je psaná v Techničáku a tak jí tam nechám a nebudu řešit:-) Jinak jsem viděl zelenou (tráva) metalízu a ta byla... Ale nechci až takový radikální změny.
Ten co to budu stříkat. Ale to si pak ještě do upřesním, nejdřív musím udělat klempířinu a pak teprve barvu, jen teda je potřeba udělat tu klempířinu a stříkání co nejdřív. tak už se zajímám o tu barvičku abych měl trošku náskok. Takže jednoznačně je lepší perletová a doporučíš mi jí. chápu to dobře? kolik by si řekl ty že je potřeba barvy? Mě se to taky zdá docela málo, ale nejsem v tomhle zběhlej, vůbec s tím nemám zkušenosti, tak věřím tomu co s tím dělá...
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
barvy budes potrebovat tak okolo tech 3 litru, ona se ta barva micha s tuzidlem - nevim jakej pomer ale barvy tedy bude min plus ale to tuzidlo, zalezi ale na spouste veci: barve- jak kryje , strikaci pistoly, boxu, sikovnosti lakyrnika - tam jsou hodne vysoky ztraty, kolik bude delat vrstev ( 2-3 jsou optimalni u dobrejch laku)
perlet je pridavek do barvy, zalezi kolik budes chtit gramu na metr2 myslim, a podle toho je spotreba a cena, ale je to jen na ozdobu - lesk, kvalite to neprida , kdo ma penize at si ji da - je to pekny
nejlepsi je zeptat se opravdu v lakovne a tam ti presne rekno co a jak, ja to taky nevim jiste, jen co jsem zjistil a precet
perlet je pridavek do barvy, zalezi kolik budes chtit gramu na metr2 myslim, a podle toho je spotreba a cena, ale je to jen na ozdobu - lesk, kvalite to neprida , kdo ma penize at si ji da - je to pekny
nejlepsi je zeptat se opravdu v lakovne a tam ti presne rekno co a jak, ja to taky nevim jiste, jen co jsem zjistil a precet
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"