Material

vše ohledně modelové řady Celica

Tvuj preferenční material je:

Kůže
5
24%
hlavně NE kůže
16
76%

Celkem hlasů: 21

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Material

Příspěvek od micron »

Co preferuješ za "pod-zadnicovej" matroš v Celice?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Kozene sedaky nemam a ani bych je zadarmo nechtel! Kdyby mi nekdo nabidl nove sedaky a mel se rozhodnout mezi kozenyma a obyc, tak si vezmu ty obyc 8) :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Kdybych mel v aute klimatizaci, tak kuze by tam byla uz davno... :lol:
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Marťas píše:Kdybych mel v aute klimatizaci, tak kuze by tam byla uz davno... :lol:
stejne bys mel zpocenou pr...l :lol:

nejlepsi je ten svetle sedej semis, bohuzel mam ten s cerveno modryma pruhama a ten tak dobrej neni
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Mno trosku jo, u Pc mam taky kozenou zidli a prdel se mi moc nepari.. Jezdil jsem v audi, ktere melo kuzi, bylo to s klima a naprosto v pohode.... Je to vec nazoru, ja jsem jednoznacne pro kuzi!
Celica 1,6STi
Obrázek
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

kuzi uz nikdy vic, jsem rada ze jsem ji dala pryc, ikdyz to vypadalo prekrasne, uz me nebavilo v lete na benzince strkat spoceny zadek mezi stojany aby si nekdo nemyslel ze jsem nestihla na zachod, takze volim semis co maji sportovni sedacky 8)
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak já jsem kůži taky nikdy nechtěl brrr měl jí táta v starém autě to byla hrůza ale v mé Celice je to vyrešeno úplně super,čalounění je předěláno a pod ,,zadnicí" mám úplně jinej matroš koženej světlě šedá a taká jemnulinká kůže jiná jak po stranách sedadel a ,,zadnice" se mi tím pádem vůbec netrpí...A je to skutečně supr.Mám klímu, bez ní pravda nedám ani ránu.A v létě nenosím kraťasy upozorňuju a dokonce v ní jezdím v kvádru když jdu přednášet a pohoda .Před tím jak se rozjedu chladím klimou ,,minutku"vše v autě a proto i chci dát ty fólie nejak mi je špatně když je vedro a vše v autě je přehráté jak v troubě i za jízdy.Kůže se dobře udržuje a je podlě mně v té formě v jaké to mám uděláno vážně i estetické.Tím díky Nightfevrovi :lol: za to jaké měl estetické cítění a nepřeplácal jí.Já udělal jen malinkaté změny.Na kůži pužívám ošetř. přípravek od Sonaxu a jsem spokojenej.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
dr.knedlo
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dr.knedlo »

osobne jsem v aute kuzi nikdy nemel, ale vozil jsem se v BMW s kuzi a nicim me to nezaujalo...Vzhled moooc hezky, ale mam radeji suchy trencle :lol: :lol:
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jako co je fakt ze se to dobre cistilo, stacila voda hadr a bylo uklizeno, to se musi nechat, ale pac klimu nechci z vice duvodu, tak to bylo utrpeni, ted mam sice auto bile, ona ta cerna jeste teplo pritahovala, ale i tak tam davam sportovni semisove sedacky, jako do auta s klimou muzu kuzi doporucit, sedi se na ni dobre, je perfektni na udrzbu!
Ado
Řidič

Příspěvek od Ado »

aj ja mam kožu a som spokojný
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Lexus RX400h,rv.2008
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Vidíš Leňulka :lol: má to své výhody :lol: a jsem rád že jsi jak ženská připoměla úklid :lol: co není naše silná stránka.Jsem zvědavej na Tvou Celicu když ji doděláš.Doky
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Doky píše:Vidíš Leňulka :lol: má to své výhody :lol: a jsem rád že jsi jak ženská připoměla úklid :lol: co není naše silná stránka.Jsem zvědavej na Tvou Celicu když ji doděláš.Doky
no nepatrim mezi ty casto uklizeci typy, hlavne ne doma, to ja kdyz uz jsem se v aute prilepovala, tak jsem to hadrem setrela a bylo :lol:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

do Celici bych koženej interiér nechtěl ani zadarmo(to by byla opravdu kulo/prdelo vražda :) ), ale ted o víkendu jsem měl možnost povozit se v hodně druzích BMW, všechny do jednoho v plnejch palbách a samo s kůží a tam mi to ani trochu nevadilo v každym autě sem teda okamžitě zapínal klimu jinak v nich bylo taky k nevydržení, ale je fakt že tam už sou ty sedačky na jiný úrovni než v 5.gen(nebo i 6.gen)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

To Garfielld.Když pánbůh dá a dokážu prohodit službu tak bude čas a uvidíme se na srazu a uvidíš po usednutí do mé Celicy že sedačky v alespoň ty mé jsou vážně na pohodu :lol: když ne tak se uvidíme dýl :lol: .Není to vážně špatný ale kámošova v celé černé kůži a černé barvě bez klimy je hodně hustej zážitek to uznávám- peklo na kolech i bez nich :P.Doky
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

mam ji i bez klimy a naprosto v pohode....zjistil sem ze v synteticky kuzi se prdel poti kdezto v originalni prirodni kuzi jsem problem nemel...
Odpovědět

Zpět na „Celica“