Petr> jo fotky hodim... postupně... tohle bude operace na delší dobu... teď si potřebuju hlavně dojebat zkoušky ve škole...
jinak good práh+ perfect bůček All in ONE za 4.000,- z malebný Nový Vesničky II (má oblíbená) jo nějakej bastard mi minulej rok vyfouk tenhle modrej zadek... bych ho Drž Drž Drž 

tak teď budu ještě investovat do laku... shit. Ten jouda co mi to vyfouk minulej rok tak se vsadim, že to prozměnu stříkal na černou nebo červenou,   

co se da dělat... 
Jestli další přitáhnou modrou,(už tam toho moc neni) tak mě omejou... ne to bych je tam asi profackoval  

+ naštěstí ty GB-UK celicy nemaj nádrž taky na opačný polokouli...ufff
ps: jaký folie? nechápu... to nejsou folie... ale jak to jen popsat (duální opevnění-dvojitá výztuha-na kritických místech, (ty 2 červený zvětšeniny pozoruhodných tvarů) nevim od kdy to začali dělat...každopádně v 89-90 roce to na celicach nebylo možná 92+?... pak asi zjistili, kde je citlivý místo- praská to tam- modří už vědí. (nebo že by si s tim hrál někdo v anglii? to se mi ale nezdá, vypadá to na original a sloupnout to nejde ani náhodou- to byla první věc co sem zkoumal zvědavým nehtem 

je to neoddělitelný.
jo ale jestli myslíš jako ten černej matroš na prahu... tak to má ???možná??? každá... akorát, že kdo chtěl tak si to přestřík-dostřík barvou... dle libosti... taky to mam v modrý, ale s prahem se nic nedělalo 89-95 jsou totožný- stejnej matroš... samo taky stejně vystužený. folie to neni taky ani omylem... ovšem nejsem zase takovej odborník na prahy... je tu i možnost, že to prošlo taky změnou od 92? a že tam pod lakem tohle "nevim co" neni? nevim. zeptám se pak v servisu klempíře.