Nosiče kol na Yarise
Nosiče kol na Yarise
Zdravím všechy, můžete mi, prosím, někdo poradit, jaký si mám pořídit nosič na kolo na mého Yarise 1,3 (rok výroby 2007). Uvažuji o Thule FreeRide 530, máte někdo zkušenosti. Chystám se v létě na dovolenou
. Poraďte, díky.

- Jirka01
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
nosič kol
Ahoj kolegové,problém přepravy kol jsem po dlouhé úvaze vyřešil koupí originálních příčníků na střechu (3000,-) a montáží uni střešního nosiče (350,-).Není to sice vhodné pro malé lidi,ale pořád lepší než si zablokovat přístup do kufru držákem na kouli.
Čau Jirka
Čau Jirka
Toyota Yaris 1.0 VVT-i
Yaris club No.78
Yaris club No.78
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
No protože mě ho dva na sobě nezávislé nabízeli za 4470,-Jirka01 píše:V autorizovaném servisu Toyota,proč??T.Y.N.G. píše:Jirka01: za 3000,- ? Kde jsi to kupoval?

Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Re: Nosiče kol na Yarise
Zdravím, já jsem koupil originál střešní nosiče na Yarise (2007) u autorizovaného prodejce za 4500,- Kč. Jde mi ovšem o to, že jsou atypické a nevím si rady při koupi nosičů na kolo, které si chci koupit. Střešní nosič na Yarise je široký cca 6-7 cm a řeším jestli bude možné na něho uchytit nosiče na kola. Ty mají totiž uchycení dělané na užší příčníky. Existuje nějaká redukce? O prázdninách bych si chtěl také půjčit střešní box a myslím, že tam bude stejný problém v uchycení. Nechci totiž kupovat předražené originál Toyotácké nosiče kol nebo box. Poraďte, prosím, máte-li někdo zkušenosti, díky.Garp píše:Zdravím všechy, můžete mi, prosím, někdo poradit, jaký si mám pořídit nosič na kolo na mého Yarise 1,3 (rok výroby 2007). Uvažuji o Thule FreeRide 530, máte někdo zkušenosti. Chystám se v létě na dovolenou. Poraďte, díky.
-
- Člen Týmu
Ahoj
Tento problém jsem řešil v zimě s nosiči lyží a poptal jsem se i nosič kol. Originál střešní nosič na Yarise má T drážku. Je to stejné u všech hliníkových nosičů. Takže nosič na kolo( na lyže, rakev....) se neřidělává kolem příčníku ale do T drážky. Hakr má nosiče na příčník ale dá se dokoupit set na montáž do T drážky. Kolega si koupil nosič Thule ProRide 591. Ten má přihycení jak na příčník tak na T drážku.
Já používám nosiče Hakr. Ty jsou levné ale musíš dokoupit set na T drážku a pokud chceš tak zámek. Nevýhoda je že kolo přiděláváš v horní části nosiče. Já měřím 190cm a myslím že na Yarmilovi (r.v. 2006)budu problém tam dosáhnout. U už zmíněného nosiče Thule je výhoda že je aretace dole a funguje zároveň jako zámek. Bohužel je drahý.
Tento problém jsem řešil v zimě s nosiči lyží a poptal jsem se i nosič kol. Originál střešní nosič na Yarise má T drážku. Je to stejné u všech hliníkových nosičů. Takže nosič na kolo( na lyže, rakev....) se neřidělává kolem příčníku ale do T drážky. Hakr má nosiče na příčník ale dá se dokoupit set na montáž do T drážky. Kolega si koupil nosič Thule ProRide 591. Ten má přihycení jak na příčník tak na T drážku.
Já používám nosiče Hakr. Ty jsou levné ale musíš dokoupit set na T drážku a pokud chceš tak zámek. Nevýhoda je že kolo přiděláváš v horní části nosiče. Já měřím 190cm a myslím že na Yarmilovi (r.v. 2006)budu problém tam dosáhnout. U už zmíněného nosiče Thule je výhoda že je aretace dole a funguje zároveň jako zámek. Bohužel je drahý.
Jirka - Zlín
Prodám Original nosiče YARIS
Mám na prodej original nosiče na Yarise 2006-2011. Cena 2500Kč. Předání Praha, Kolín, Kutná Hora 775999151