rozperna tyc mr2 + rady na co si dat pri koupi pozor??

vše ohledně modelové řady MR2
petrmr2
Člen Týmu

rozperna tyc mr2 + rady na co si dat pri koupi pozor??

Příspěvek od petrmr2 »

zdravim-chtel bych vas pozadat na co vse si dat pozor pri koupi toyoty mr2 rv:93?maji vsechny mr2 od vyroby v motorovem prostoru rozperne tyce do X nebo jsou i modely jen s jednou?mely 93jky jiz vetsi kotouce?? :?:

Vsem moc dekuji za pripadne odpovedi ci rady :wink:
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

jedna tyc a male kotuce su revision1. Spolahlivo ju spoznas napr podla toho, ci ma predny podnaraznik z jedneho, alebo dvoch kusov (ten cierny plast).
Je to mr2, takze pozeraj VSETKO :-)
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

chci si koupit tento tyden mr2 rv.1993-je v kuzi a myslim ze v plne vybave..prave ze jsem myslel ze 93trojky jsou uz s tema vetsima kotoucema a vzperou do X jenze ta vzpera tam bohuzel neni..je jen jedna..takze jsem ted na pochybach..a myslim ze to je ta jednicka..
Je kuze o toyot stejne na nic jako u hond z 90 let??viz.crx v-tec??protoze ta kuze uz ma taky neco za sebou... :(

http://www.ukazto.com/?img=mr23-xdi1.jpg

http://www.ukazto.com/?img=mr28-feq1.jpg

http://www.ukazto.com/?img=mr26.jpg

-na kolik by jste ji ocenili?? :?: vim ze fotky jsou o nicem ale jen tak orientacne-prece jen na toyoty jsem zelenac a rad si necham poradit..

pro ELVISE-diky :!:
Naposledy upravil(a) petrmr2 dne pon 14.05.2007, 15:57, celkem upraveno 2 x.
jerry.s
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerry.s »

taky se pridam s dotazem.. existuje mr2 (sw20) i bez abs nebo ho maji vsechny?
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

myslim ze 90tky to nemají..ale fakt nevim-nechci ti kecat blbosti..

-lze predelat motor 115kw na tech 129kw-nebo jsou uplne jine??
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no hlavně si dej pozor na řízení a podvozek na to jsou docela citliví než to koupíš tak to skus rozjet alespon na 140 nebo řekni jemu at tě sveze a uvidíš jak bude sedět to dost sníží cenu auta,protože to je docela darda dělat celej podvozek,vim z vlastní skušenosti,no a pak takový ty základní věci jestli mu žere olej,jestli sou v poho synchrony,mrkni na chladič jestli je v poho tuhle bych ocenil tak na 90-100 000 nejvíc lak má pěknej ale ten interiér bude docela sranda no,uvidíš ale jestli pořídíš tak vítej do klubu :twisted:
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

TommyD píše:no hlavně si dej pozor na řízení a podvozek na to jsou docela citliví než to koupíš tak to skus rozjet alespon na 140 nebo řekni jemu at tě sveze a uvidíš jak bude sedět to dost sníží cenu auta,protože to je docela darda dělat celej podvozek,vim z vlastní skušenosti,no a pak takový ty základní věci jestli mu žere olej,jestli sou v poho synchrony,mrkni na chladič jestli je v poho tuhle bych ocenil tak na 90-100 000 nejvíc lak má pěknej ale ten interiér bude docela sranda no,uvidíš ale jestli pořídíš tak vítej do klubu :twisted:
po mr2 touzim uz dlouho..majitel si auto ceni na pres 100 tisic..a prave kvuli interieru a to nevim o dalsich vecech mam uz obavy..fotky toho moc nenapovi-zitra uvidim...zase ho mel dlouhou dobu a jen na vylety..najeto ma mit 120..tak nevim...fakt jsem se tesil ale za kazdou cenu do toho nejdu..pri nejhorsim budu zase cekat.. :(
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no řekni mu že sto je max že mu to dáš hned na ruku,protože víc to asi nemá cenu ikdyž motor může šlapat dobře la e záleží na jízdních vlastnostehc ale podle interiéru nevěřim že to má najeto 120 000 to tam musel někdo jezdit jen taky v kožených hadrech a nebo tam v tom autě bydlel :roll:
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

to jsem mu rikal..uvidim jak to pojede a podle toho se rozhodnu..treba vtecove cera mely taky kozeny interier a vsechny po 100 tisicich vypadaly naprosto strasne..ale tady toto je moc..zitra dam vedet co a jak:)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

www.rumburaci.eu

Příspěvek od TommyD »

jasan dej vědět,pořádně to projed,Jak mi říkal Jakuza, u mr2 si musíš to auto pořádně prolízt než ho koupíš a nejlíp by bylo zvednout ho na hever,při jízdě skusit brzdy nech řídit jeho protože s timhle autem se budeš učit od začátku chová se podobně jako 4x4, ale jakmile se naučíš tak je to maskr ale nepodcenuj to sice hodně lidí prodává draze ale můžeš se podívat jakou jsem si koupil já za 110 000 a to jsem ještě prodělal,protože musim dělat celej podvozek novej upadl mi stabilizátor na geometrii za jízdy a málem sem jí rozstřelil na hadry ted kupuju celej podvozek novej a dávám si jí celou komplet do kupy aby to bylo v rychtiku fotky tý svojí mám na www.rumburaci.eu v galerii pod jménem Dudis a to jsem ji měl po generálce motoru a se 17" a 15" elektronama a novim obutim + pár náhradních dílů.přeji ti hodně štěstí
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

pokud budes chtit poradit, tak mi napis na ICQ neco o MR2 vymyslime.. :)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
P3T3R
Navigátor

Příspěvek od P3T3R »

No taky bych potřeboval docela poradit, chci si pořídit jednu z německa, už ji mám vyhlídnutou, s tim že mi ji kamarád přiveze a přihlásí, ale nevim no.... potřeboval bych přesně vědět na co se má kouknou a co má vyzkoušet, říct mu "koukni na všechno" nevim nevim jestli by byl schopnej.. Takový ty věci co se hodně posr*** atd... :?
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

www.rumburaci.eu

Příspěvek od TommyD »

Jo jak jsem říkal,sám jsem nevěděl co všechno může být na tom autě v prdeli.Lak to mělo super, motor taky, ale jak říkám to auto je strašně citlivý na podvozek ten nepodcenujte,mr2 je jinak masakr na druhou to je autíčko který po tobě prostě bude chtít ještě pár peněz ale ty mu je dáš,protože se ti to vrátí až budeš řezat kruháč ve 110km/h ,4x dokola :twisted:
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

tak z veci co nejvic asi odchazi, bych rekl ze jsou altiky (coz nepoznas, pri koupi, proste jede a pak najednou KO. :) ) je to kvuli tomu, ze altik je dole u motoru (na prave casti) a dle meho nazoru je dost blbe chlazeny a hlavne na nej vsechno pada, kdyz prsi a tak. Je to taky mozna tim, ze mam v aute asi 1,3 kw aparaturu? :) tezko rict.. na motoru toho asi nic moc nezjistis, snad jen bych se podival, jak je tam elektrika, jestli neni nekde nacokoladovana, pac ja sem koupil "cokostyl" a dva mesice sem tu elektriku predelaval do puvodniho originalniho stavu. :) jestli ma motor najeto 100 nebo 300 tis si myslim ze je uplne jedno, jelikoz vse zalezi na udrzbe, takze nez na kilometry bych se dival na klasicke veci.. start za studena a pozorovat co leze z vyfuku, zkusit treba nekde u zdi to trosku proslapnout a uvidis jestli te to nehazi olejovy kapicky. Casto, ale to snad se stalo asi kazdymu co ma motor 3S-GE to za studena netahne, obcas si to cukne.. casto je to vina spatnyho patyho vstriku, myslim ze to ale neni az takova zavada bez ktere se neda prezit, proste nastartujes, chvili pockas, ujedes kousek a mas to ohraty.. :) to si myslim ze je asi tak vsechno co muzes na motoru tak nejak na prvni pohled poznat.. to ze jestli to bude zrat az s tim budes litat 7tis otacek litr na dva tisice, to je bych rekl uplne v normalu (vysokootackovy motor). ale nez k motoru, bych se hodne hodne zameril k podvozku.. ten je PODSTATNE drazsi nez jakekoli zasahy do motoru.. motor sezenes v pohode kolem 10 tis od kamaradu celikaru.. :) ale to je asi tak vse.. podvozek, neni sance sehnat na vrakaci (coz i kdyby byla moznost bych nedoporucoval). Zkontrolovat opravdu vsechny kosti stabilizatoru, vsechny cepy, tlumice atd.. snad sem ti trosku poradil na co se zamerit.. :)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
petrmr2
Člen Týmu

Příspěvek od petrmr2 »

Všem moc děkuji za rady-dnes odpoledne pro ni jedu tak se uvidi zda s ni odjedu..moc bych si to pral ,protoze s tim autem se jezdi fantasticky :wink:

pak si ten kruhac dame spolecne :D
Odpovědět

Zpět na „MR2“