TAK UŽ MÁM KONEČNE BIXENONY :o)

vše ohledně modelové řady Celica
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

TAK UŽ MÁM KONEČNE BIXENONY :o)

Příspěvek od maxino »

Tak uz jsem je tam konecne dal musel jsem kvuli tomu objednat jeste ciry lampy .. a vysledek uzasnej :) taky jsem tam cetl neco co tam nekdo psal ze to bude svitit dopredu ze klasicka H4 ma cernou spicku ale u prestavbove sady je to to same je tam takovy ochrany plisek aby to nesvitilo primo spickou montaz cca Hodinku na podruhe uz by to byla otazka 20 minut .. dodam vam i nejake fotky... Celkove to vyslo asi na 11 tis

Cira svetla 2 tis
HID H4 bixenon cca 9 ale da se sehnat i levnejsi
Celica STI My love My life
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: TAK UŽ MÁM KONEČNE BIXENONY :o)

Příspěvek od Petr »

maxino píše:Tak uz jsem je tam konecne dal musel jsem kvuli tomu objednat jeste ciry lampy .. a vysledek uzasnej :) taky jsem tam cetl neco co tam nekdo psal ze to bude svitit dopredu ze klasicka H4 ma cernou spicku ale u prestavbove sady je to to same je tam takovy ochrany plisek aby to nesvitilo primo spickou montaz cca Hodinku na podruhe uz by to byla otazka 20 minut .. dodam vam i nejake fotky... Celkove to vyslo asi na 11 tis

Cira svetla 2 tis
HID H4 bixenon cca 9 ale da se sehnat i levnejsi
no podlě mě tohle bixenony nejsou jsou to vylepšený h4 a trochu jiná čirá optika
ty za ty 4500kč vypadáj na xenony má to i tu výbojku atd.
tot můj názor
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

bixenon je prave v ty cocce teda jestli to dobre rikam, jde o takovou tu clonu co te ten xenon "preostri" ..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no dobrá ale xenon přece není H4 žárovka tak jak to může být bixenon ale nemám s tím zkušenosti tak nevím jen si to myslím
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

Je to prestavbova sada do patice H4 patice je stejna ale je tam bixenon ,,
normalni xenon mas vlastne jen potkavaci svetla ale jelikoz my mame v jednech svetlech i dalky tak musime mit bixenon protoze ten ma i dalkove jako klasicka H4 v tom bixenonu je tam posune nejakej paznecht z zvisi intenzitu či co :) a nebo si kupte jen xenon a dolu do narazniku si dejte pridavne dalky.. ale jako ten xenon mm mazec krasna viditelnost uzasny :) muzu jen doporucit ale nekoukejte do toho z blizka vcera kdyz jsem to montoval tak jsme do toho cumely a vecer jsem byl jako bych celej den svaroval uz jsem videl ze si dam rohliky do mlika a na oci :) jeste ted me boli oci :)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

hod foto..zajima me jak to vypada s xenonem :)
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

nemaju tam aj Xenony Angel Eyes na Carinu E? Ale take,, co maju atest..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Právě si mně zlomil už úplně dám si Xenony do mé 6.G ale do čirých nepůjdu možná dám odleštit stávající světla.Patice jsou tam na 9005 i na 9006,, žárovky " tak pak dám vědět jak to pak bude vypadat.Cao Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Vzhledem k tomu ze s kamosem mame shopik na xenony /bixenony - jenom doplnim - bezne zastavbove sady HID bixenonu nemaji onu cocku - ale vybojku s klasickym rozmerem H4 > ktera si umi promenit ohniskovou vzdalenost - tzn cocka se posunuje primo ve vybojce - nemusi se do auta bastlit nejaka cocka - sviti to pomerne dobre i pres stavajici skla a nejedna se o tezko vratnou upravu svetel. Je mozne ze ona cocka slouzi k tomu ze dokaze menit ohniskovou vzdalenost nejak mechanicky. Mozna se pletu kdyztak me opravte :-) zas tak tomu nerozumim..

Co se tyka te bolesti oci - je to dano teplotou svetel - kdyz bys kupoval 10 000K tak tohle by se melo z casti eliminovat protoze oko filtruje kazdou vlnovou delku svetla v jine casti a ty 6000K se filtruji zrovna v casti ktera to tezko snasi. z toho ze 10000 sviti do modra neni treba mit strach - tim jak jsou barevností na prelomu modre (8000K) a fialove ( 12000K) tak jsou kupodivu svetlejsi nez 6000K ...srovnani v pomerne serioznim testu je zde >> http://fuja.s22.xrea.com/hikaku/super/217/index.html

kdyby nekdo chtel kupovat nejake zastavbove sady - tak bacha na plastove pouzdra starteru - to neni dobre musi to byt kov...jeste vim ze posledni generace xenonu/bixenonu ktere jsou ocekavani prichodu na trh by mely mit startery digitalni - co to znamena jsem zatim nezkoumal...
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

maxino: hod sem nejaky fotky jak to vypada za svetla a pripadne jak to sviti v noci, je to hodne zajimavy... kazdopadne cim vic fotek, tim lip ;) :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

panove ja jen doplnim - kdybyste chteli pak nejake slevy na tom www.xenony.in - tak bych to zkusil domluvit.
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

dík za nabídku :)

já už sem tak nějak ke všem přestavbám světel docela skeptickej, asi bych to musel vidět v akci abych do toho šel :wink:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

neni problem se domluvit.-..
Odpovědět

Zpět na „Celica“