Ahoj. Jojo nakonec sehnal, byla to náhoda jak blázen. Díky za odkaz. Youtube jsem samozřejmě projel, než jsem se do toho pustil.Přímo zrovna tohle video jsem viděl, ještě, než jsem pro ni jel

(věděl jsem to dopředu, že tam nesvítí podsvícení atd., teplota svítí, ještě vyměnit ten zbytek) Bohužel pro mě jsou ale všechna videa s touto tématikou natočený na pravostranném řízení a tam je to asi trochu jinak. U evropské verze ten černý rámeček drží jen na jednom šroubku a je v něm tlačítko ohřevu zadního skla. Oni ten rámeček na těch svých videích prostě trapně jednoduše vyndají, ale já to včera zkoušel a jako by to tam ještě někde drželo. Fakt jsem za to tahal fest a jako hýbe se to, ale ven jsem to nedostal, je tam málo místa. Tudíž možná moje otázka bude teď směřovat k tomu, jak vlastně sundat volant. Hlavně mi jde o to, jak sundat ten plast, pod kterým je airbag. a tak se dostat na matku. Na levé straně jsem objevil takový plastový obdélníček, který když vypáčím, je pod ním vidět Torx nebo nějaký tisícihran, nebylo tam pořádně vidět

Dneska jsem si alespoň vyměnil rádio. Po nastartování se mi zdálo, že cítím benzín, tak jsem otevřel kapotu a palivové hadičky od filtru unikal benzín, tak jsem to dotáhl a je snad klid. Až bude víc času, tak možná radši všechny hadičky, co souvisí s palivem vyměním. S korozí je na tom auto poměrně dost dobře. Jen na pár místech. Palivové nhrdlo nádrže bjebna tom hůř, ale to někde sehnat zdravé asi nebude možné. Možná spíš vyrobit nebo naimplementovat z něčeho podobného. Nicméně díry tam zatím nejsou, jen je to hnusně orezlý.