Deaktivácia pipania dverí a bezpečnostných pásov
Deaktivácia pipania dverí a bezpečnostných pásov
Čaute. Viem že sa to tu už rozoberalo lenže fotky ktoré sú potrebné už sú neaktívne. Pásy som skúšal dať odo vypnúť zapnúť 10s podržať zapnúť ale to mi neide. Nie je na to iný spôsob? A tie dvere poprosím ak viete ktorý kablik pod volantom bol by som vďačný. Avensis t27. Ďakujem
Re: Deaktivácia pipania dverí a bezpečnostných pásov
Co sa tyka dveri tak rozober plasty pod volantem a zapni kluc v zapalování aby ti začali pískat dovere ked ich mas otovrene a skus vytiahnut konektor co ma len dva kabliky. Myslím ze tam asi bude len jeden taky konektor.
Toyota Avensis T25, 2.0l D4D, 2003, combi, 367000km a stupa...
Pásy sa dajú vypnúť len cez techstream, dvere som neskúšal.Kikoo píše:Čaute. Viem že sa to tu už rozoberalo lenže fotky ktoré sú potrebné už sú neaktívne. Pásy som skúšal dať odo vypnúť zapnúť 10s podržať zapnúť ale to mi neide. Nie je na to iný spôsob? A tie dvere poprosím ak viete ktorý kablik pod volantom bol by som vďačný. Avensis t27. Ďakujem
Co se týče pásů, při nějaké příležitosti u dealera v Toyote jsem jim řekl ať mi to vypnou, samozřejmě, že říkají že se to nesmí... Tak jsem jim to zopakoval a pochopili mě.... P. S. Jde to i selektivně, já si nechal vypnout jen řidiče.....
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017