Diky, PR
Chladice a sahary
-
Pavel Ruzicka
- Člen Týmu
Chladice a sahary
ahoj, tak bych se rad zeptal na chladice a sahary k E-devitce 1.3. Zdedil jsem v te svoji chladic z kdo vi ceho (i kdyz zatim vse funguje), ale sahara je k nemu pridelana nejakyma dratkama a jednim sroubem
Kdyz jsem ji tam chtel pridelat poradne, tak mi uchytka co je na chladici zustala v ruce. Takze to vypada, ze radeji casem vymenim cely chladic i se saharou. Nevim jestli je rozumny shanet jej na vrakaci, nebot kdyz se z chladice vyleje tekutina tak zacne rychle korodovat. V e-prodejnach nahradnich dilu maji jeden chladic pro 1.3i a nekolik pro 1.6. Mate nekdo zkusenosti s jejich kvalitou? Da se chladic pro 1.6 pouzit na motor 1.3? Kde se da sehnat nova sahara?
Diky, PR
Diky, PR
Já kupoval chladič od autokelly.cz (na E10). Není nijak zvlášť super, ale drží už několik let a hlavně tam pasoval. Nějaké sahary mají i na aci.cz Určitě bych typy nekombinoval, to nepůjde. U kellyho mi nechali ten chladič vybalit a změřit, abych měl jistotu, že pasuje.
Z chladičů na vrakáči (Kladno) se mi udělalo mírně řečeno hodně nevolno (stav, cena, zacházení, informace). Chladiče občas odcházejí, stačí velký kámen.... je to spotřebka.
Z chladičů na vrakáči (Kladno) se mi udělalo mírně řečeno hodně nevolno (stav, cena, zacházení, informace). Chladiče občas odcházejí, stačí velký kámen.... je to spotřebka.
- Tommyboy
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Chladice...
No s tou korozi to asi nebude tak hrozny kdyz se dneska chladice delaj z hliniku ne? Nicmene souhlasim ze novej bude lepsi...
Na novy chladic muzes mrknout sem nalistuj svoji Toyo http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?
a pak je to v sekci KAROSARSKE DILY a na E9 jsem nasel 4 typy... Cenove od 2020 do ca 5000,-Kc...
Na novy chladic muzes mrknout sem nalistuj svoji Toyo http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?
a pak je to v sekci KAROSARSKE DILY a na E9 jsem nasel 4 typy... Cenove od 2020 do ca 5000,-Kc...
Toyota Auris TS r.v.2016 E15UT(A)
1.6; 1ZR; 97kW ------------------
Toyota Corolla Sedan r.v.1996 EE101
1.4 XLi; 4E-FE; 55kW ------------------
1.6; 1ZR; 97kW ------------------
Toyota Corolla Sedan r.v.1996 EE101
1.4 XLi; 4E-FE; 55kW ------------------