A dneska mi v servise řekli, že se jedná o totálku. Pojišťovna se mi zatím ještě neozvala.
Kolik mi tak může nabídnout? Oprava spočtena na 65k Kč...
Dle servisu poškozená těhlice, rameno, kolo, blatník, nárazník, obě světla utrženy, a dveře (ty bych ale neřešil) a pak nějaké ty nadkolí a jiné plasty pod blatníkem.
To jestli to poškodilo něco důležitého se prý nedá takto stanovit. Mám se něčeho obávat, na něco konkrétního se více zaměřit?
Kolik mi může za to pojišťovna nabídnout? Je to rok 2005 145k Km... Moje auto je (bylo) v super stavu, žádná koroze, jen vzhledové šrámy, které neřeším. Auto nikdy nepotřebovalo do servisu. Nechci ho nechat na odpis. Bylo na něj spoleh a projezdil jsem s ním Evropu, mám v tom "obytnou" vestavbu. Navíc první generace po faceliftu s 5ti dvéři a tak malým a garantovaným nájezdem se prodává od 60ti vejš, to je bohužel asi nonsence... když o 65ti k Kč vůbec nechtěli ani slyšet.
Pojištovna mi odmitla proplatit náhradní auto, tak jsem ho pak získal přes jinou společnost. Tak doufám že se brzy dozvím výsledek. A doufám že bude trochu pozitivní.
Jaké mám teď možnosti a co mě čeká? Když mi auto odmítli opravit v servisu, zaplatěj mi odtah zpátky na "místo činu"?
Druhá věc je ta, že jsem v autě v době odtahu neměl ani zadní sedačky a další věci. Nevím jestli to situaci může nějak pozitivně nebo negativně ovlivnit?
Najde se tu někdo v okolí Rudné, Zličína, Berouna, kdo by měl chuť se do opravy pustit? Či doporučení na někoho. Bohužel se bojím, že na to nebudu mít vybavení, hlavně montážní jámu

Případně tip kde sehnat neporušenej přední nárazník? Nebo vrak ze kterého se dá sundat,ideálně spolu s těhlicí, ramenem a pár dalšíma plastama... bojím se že se pojištovna brzy přihlásí o náhradní auto... Nějak jsem nepochopil kdy od ní dostanu peníze a nebo jestli mi dřív zabaví to náhradní auto...