Děkuji a přeji krásný Nový rok 2019 a těšíme se spolu na pořádné nové káry

No neviem co si mam pod tymto predstavit. Auris je mrtvy, Avensis je mrtvy, Verso je uz tiez, Corola s cenou na urovni Avensisa, Supra s motorom BMW.xmirekp píše:... a těšíme se spolu na pořádné nové káry
No takto slabostka, ono islo skor o to, ze AURIS prisiel ako testovaci model v zmysle - ako velmi mozme este osrat zakaznika v EU. Vysledok ?slabostka píše:ja si teda tiež myslím že idú správnym smerom - corolla je dôležitý model, načo schizofrenicky mať rôzne názvy pre rovnaký model
Ak postavis blby produkt, je na vine trh ???slabostka píše:,zvýšili objem motora pri hsd, avensis správne pustili k vode, vrátili camry....
- jasné.... honda-toyota-mazda vedú v predajochCommonUser píše:Pochop jednu vec - rozdiely su v detailoch !
Auris I bol teda hrozny, hlavne spracovania ... skus chytit palubku, ale desing to zabil. Tak ci onak predaval sa len na vybranych trhoch (EU+).
Celosvetovo Corolla nezmizla z prosteho dovodu. Uspesny team sa nemeni ... pochopil ?
Ja necakam cisla ako u Skodovky, ale porovnavam ten isty model z rozneho obdobia a teda jeho krivky predaja. Netahajme sem ani GOLFa.
Kazdy chce ovsem co najviac predavat a Auris to posral, bez debaty. Bez toho aby som to porovnaval napriec tabulkami.
Toyota-Honda-Mazda, ze okrajovi hraci ? No najdi si statistiku najkradnutejsich aut v Nemecku za 2018 a porovnavaj napr. s 2015, 16, 17. Objavis zaujimave zavislosti.